Redogski Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 evt istanbula gelicem önümüzdeki günlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 istanbuldaki fastfood ların bayram ettigi dakikalar... izmirde fastfoodlara büyük kazanç sağlıyan reddog kişisi istanbul semalarına gelicekmiş bu haber ile birlikte redogskiyi etkilemek için fastfoodlar birbirleri ile amansız bir çekişme içine girdiler ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 allah aşkına cumartesi yapın bu sefer. headshota doyurmak istiyorum paticiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 bende gelicem lan!1 adres verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 kizlar gelmesin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 nedir bu geri kafalılık aptal aptal konuşmayın pls ben gelicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 geri kafalılıktan değil de, balta muhabbetimizin tadını kaçırma diye şey etti arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 omfg! bana aptal, geri kafali diyen kizlar hic gelmesin valla. neyse durumu aciklamak gerekirse sevgilimden izin alabildigim neredeyse tek aktivite internet cafede yaptigimiz lan partyler. ona da kiz gelirse ona da izin alamam. yazik degil mi? kizlar da bulusma yapsinlar. barbileriyle falan oynarlar. ken'i yollarim ben zaten merak etmesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Yüksek olasılıkla olabilecek... Arenda köşede oturur Gençler counter oynarken... Güneş Kapıyı Tutsana Ollllmmmmmmmmmmmm Tuuutt Laaaann .................................. yaaa ... ---- Ayıp kız var - Güneş kız var olm küfür ettirmesenize bana... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 arendanın bir zararı olacagını düşünmüyorum tabi ortama dalıp karışması haricinde :p oda sana olmas merak etme yani ... bence gayette geyik olur gelince :) gerçi ben küfürümü ederim kız falan takmam ahsuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 kahalad sen gidemezsin git ders çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 valla kimse kusura bakmasin da oyle her turlu erkegin oldugu[pati disindan insanlar da olcak sonucta.] bir ortama saat 00.00 sonrasi oyle ya da boyle bir kizla gitmek istemem. hele ki bu kiz 18 yasindan kucukse hic istemem. demek istedigimi birazcik anlayan olduysa hak verir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 senide anlıyoruz ancak o saate zaten o kızcagızında kalıcagını düşünmüyorum eğer kalırsada sorumluluğunu aramızdan birileri alırki o sayede kalabilir zaten tam olarak buluşmayı ayarlamadan bence konuşmayalım derim ben :) p.s : prawler dersler başka oyun başka :p ben her ikisinide ayrıt edebilirim (ediyorum dimi?) [ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 20:59 tarihinde, khalad tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 liseli manita yaptin da elinden alirim diye mi tirsiyon wissy nedir olayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 yok be. simdi bir sekilde benim grubumda olan kiza sacma sapan dela gibi adamlarin sarkmasi ve olaylar gelisir degil mi? =] siz dedigimi anladiniz. yoksa bana ne be sanki sinif ogretmeniyim de cocuklari geziye mi cikariyorum haha =] su acidan bakalim madem olaya dela uzulmesin, kizlarin ilgi ve baskisindan kurtulabildigim tek ortamlar o lan partyler. oraya da gelmesinler pls =[ *grinz* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 bence de... süper karizmatik no # 1 kişilik bari net kafede yalnız kalsın plz değil mi? kızlar gelmeyin, wissy sizle kafeden çıkınca ilgilenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 olm bana lagaluga yapmayın :) 19-17 mart arası olursa ve adeks denen yerin neresi olduğunu bilirsem.yeri uygunsa gelirim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 tamam wissy sen cazibeni koru oyun oynarken harcanmasın. reddog yada anıl ne haltsan işte :p tarihleri bile doru yazamıyosun neyse sen bir gel biz sana tarif ederiz nerde oldugunu ama ben şimdiden sana bir adres veriyim: karaköy-zürafa sok. /2. bina no:7 [ Mesaj 08 Mart 2006, Çarşamba - 00:30 tarihinde, khalad tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 dasdas ha 17-19 ha 19-17 ne farkeder lan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 kedi demis ki : bir konu hakkinda fikriniz yoksa ya da sadece sacmalayacaksaniz, o konuya yazmayin. khalad, oyun oynarken cazibe neden kaybolsun ki korunmasi gereksin? ki korunmasi gerektigini varsaydigimiz cazibenin bu konuyla alakasi ne? [ Mesaj 08 Mart 2006, Çarşamba - 00:51 tarihinde, -Wissy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 adsdas yok bişey:) [ Mesaj 08 Mart 2006, Çarşamba - 00:52 tarihinde, Redogski tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 redogski sana değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 @-wissy o zaman seninde bu konuya yazmaman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 bre allahsızlar, bre mmorpg satanistleri, topiğe tecavüz etmeyin, yalan etmeyin buluşma-eventi. geçen sefer ki adeks olayında arkadaş beni çağırmıştı. ama paticikten bahsetmemişti. bende gelmemiştim. paticik olduğu ortaya çıktıktan sonra baya bi içime oturmuştu. bu yüzden bu sefer yalan olmasın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar