oper Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ilk olarak windows güvenlik merkezine gidiyoruz..tabi oncelikle anti virüs programınız olmayacak ya da devre dışı falan olacak.. ordaki uyarıda "anti virüs programınız yok bla bla" bişeler yazıyor..onun atında da nasıl yapılır gibi bi link var.. oraya tıklıyosunuz.. ordan devam ediyosunuz simdi tam olarak hatırlamıyom ama karsınıza anti virüs programları cıkıyo ve birine tıklıyorsunuz.daha sonra mail adresinizi giriyosunuz.. mailinize 6 aylık beleş bi sürüm indirebilecegini bi link veriolar.. güle güle kullanıyosunuz :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ya da hic ugrasmadan www.avast.com adresinden avast home edition'i beles olarak kullaniyoruz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 avast ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ıyyy avast Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 yada emule full indir :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 avast var bende 4 gün kaldı bitecek başka 6 aylık falan güzel bi virüs tarayıcıısı varsa link alabilirmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 abi dediğimi yaparsan mailine gonderiolar linki.. yap yap dur işte :))) her seferinde birinden indirirsin olur biter.. crackspider.net ten crack te indirebilirsin tabi :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 p2p programlarıyla full bulmak varken bu eziyet niye ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 kaspersky personal pro veriyo mu beleş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ya konu legal antivirus. bence en iyisi avast aralarinda. ha warez & crack mevzusu girerse araya o zaman tabi ki kaspersky. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 kaspersky ram canavarı. ben avast kullanıyorum valla cillops gibi. çok da sağlam bişeye ihtiyacım yok zaten. internette gezinmeyi bilen adam kolay kolay virüz yemez. spylar ile de ad-aware ilgileniyo zaten. sorun yok benim açımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 kaspersky ram sever bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 kaspersky'ı ram az diye kullanıyodum ama kaçırıyo bazen virüs falan. bulaşmadı ama virüslü rar'ı aldım açtım kullandım. Kaspersky hiçbişey demedi. scan yaptığımda daha sonra bulaştığını söledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar