Albert Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 merhabalar, account tag ile pin kodunu kaydediyorum fakat eval olarak kaydediyor yani hexadecimal sekilde. atiyorum sifre '50504040' ise bunu, '12ba4e4fg' seklinde okuyorsunuz bunu normal 10 luk sistemde okuma sansimiz yokmu yada o sekilde kullandirma secenegimiz? ben .show account.tag.hede seklinde baktigim zaman bu sifreyi neden 50504040 olarak goremiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 > ile decimal olarak okuyabilirsin. sphere hexadecimal olarak tutar sayıları. decimal okutturmak istiyorsan > kullanacaksın. anahtar kelime; eval Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 peki seyi denermisin account tag ile argtxt'i strmatch ile bi check et bakalim rakam olarak ne sonuc alacaksin. [function test] account.tag.hede 40405050 account.tag.hede1 40405050 src.sysmessage > // bu sekilde okudu onu bende hallettim bunda sorun yok. if (strmatch('','')) src.sap ayni. else src.sap farkli. endif // bu sekildede kontrol ediyor. if (strmatch('','>>')) src.sap ayni. else src.sap farkli. endif yukaridaki son ornekte sorun cikiyor. [ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 19:08 tarihinde, Albert tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 sorun seyden kaynaklaniyormus, tag'leri eval ile check'ten degil, string kullanirken tirnak isaretlerinin eksikliginden. bilginiz olsun if (strmatch('','>')) seklinde degil if (strmatch('''',''>'')) seklinde imis, baya bir ugrasmis olduk neyse sorun cozuldu ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 sorunun tırnaklardan olduğunu sanmıyorum. keza ben eşleştirme kullanırken hiç tırnak kullanmıyorum.. if strmatch(,hebele) gibi kullanırım. ek olarak, taga numara ekleyen kişi ilk rakam olarak "0" kullanırsa, bu eşleştirmede sorun çıkartıyordu. bilginiz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 senin kullandigin sekilde de sorun cikmayabilir belki ama bende tek tirnak kullaninca sorun cikti, check edemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar