fyasa2002 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 arkadaşlar ben k2 de bu aralar işlerin yolunda gitmediğini görüyorum. önce biff'i kovdular, şimdide phosphor artık k2 ile bir bağlantısı olmadığını açıkladı. merak ettim, acaba oyunun sonu mu geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 biff kovulmadı emekliye ayrıldı phosphordan haberim yoq oyunun sonu gelmez yenilerini bulurlar ama phosphor nbu oyunun aazına edebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 biff emekli oldu vexxx geri geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
echelon Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 valla oyun ya bi kac gun yada bi akc ay sonra patlıcak gibi bence bu +8 iron bow almayı dusunuyordum kararımdan vazgectim sayılır bole zırt pırt giderse oyun diye bisey kalmaz charalar silincekti diyorlardı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fyasa2002 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 arkadaşlar bu konuda çok sağlam bilgilerim war. size şunu söyleyebilirim biff kesinlikle kovuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 biff james di eski kol admin emekli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 yaaww biff gbi gm kovulurmu kendi çıkmıştır yoksa biff en eski gmlerden die biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 vexx kim bu arada k2nin en son yapcaı iş bu oyunu bitirmek olur bitersede manyak olur japko ya geçeriz paşalar gibi ucuz ucuz kasarız:=) vexxx kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 vexxx eski gm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fyasa2002 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 arkadaşım biff bu oyunda ewt çok eski birisi. ama size şöyle söyleyeyim. kuzenim kalifornia üniversitesinde dolayısıyla kalifornia san diego'da oturuor. knighttan arkadaşları war dolayısıyla beni de tanıştırdı. biff in reelden arkadaşlarıyla gayet samimiyim. biff'e ne olduğunu sordum dün arkadaşı 3 gündür ulaşamadığını k2den kovulduğunu söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 marlonun dedii gibi koladmin se we kovdularsa oyun bitti o adamın yapabilceklerini düşünün db elinde herşeyi yapar istedii bi düşünün yeter sizce=? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 dogrudur o_o benımde mexico cityde arkadaslarım war ama onlar bana bu konuyla ilgili bişi demediler xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ya kovulmadi adam emekli oldu!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ha bi de vexxx in arkadasi var _mod3m o da gelirse gorun siz o zmn samatayi gelen gideni nasil aratir annicaksiniz ip ban bile yeriz yine o gelirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fyasa2002 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 tamam marlo_on öyle oldu diyelim. polemik yaratmayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ip ban mı ohaaa yaw o kadr abartmazlar temiz para bırakıo üyeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 _mod3m gelirse bak o neler yapio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ya vexx kim a.q. :=) bi söölesenize yafs vexx kim arkadaşı kim bi anlatın biff kovulmadı geçebn yazıda emekli olduu yazıyordu offf kovulduysa buraya kadarmı ş bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 vexxx i eski olan bilir zaten town claninda priestdi ayrica belli yetkileri vardi ne kadar bilemiorum ama su an yeni gm o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 toen klanı benim oyuna başladıımda manyak bişidi yafs ben onlardan korkuyom walla :=) peki bu gm iimidir bizim açımızdan yani nası diim koxp yoq ama dupe war alright? :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 town o__0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 geçen gun mahina da baska server a gecti filam diolar acaba adamı şutladılarmı 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 walla en son town klanca chyper a geçmişti yanlışmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 oeh yok ole bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fyasa2002 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 doğru olabilir aircut ' ı aylardır görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar