Delidumrul Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 seth dostum 0 dan chr acmaktansa ya miror bir guild kurariz yada oturur konushur bir hesap kitap yapariz. arda vent ayarlicak. orda bulushuruz. bir sekil yapariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 blizz e kale koydurup cit cevirtmek biraz kastiracak ama du bakalim ;)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 mauahhahahahaha lol be hahahahahahah yaptiriz sen rahat ol denizde kum bizde gp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 edit metalon edit metalon lo lo lo l o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heaven Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 arakdaslar hangi serverda olacagina bi karar verinde ona göre eski char defterlerini acalim :) enrique'den sevgiler.. :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 pardon ben pek bi şey anlamadım lütfen biri ciddi güzel bi açıklama yapsın türk guildi falan bende oturur kasabilirim baştan mümkün yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwish Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 anlamazsın atakan metalon dedikleri ultimadan nebula serverında en eski guildlerden biri tekrar bulusmaya calısıorlar wowda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 hmm güzel fikir ama ally horde olayı bozuyor.ally cok var herhalde metalon üyesi ama mirage ve ben dısarda kalıyoruz baska horde var mı bilmiyorum.zevkli günlerdi keşke daha önce düşünülseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 zegna: *gaz verir* kesersin olm sen dal şimdi. garip:keserim demi?*23123 kışılık gurup a dalar* 32123 kişilik gurup: mauaha app garip: :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 horde icin 40+ kisi cakartilirsa hic problem olmaz. horde kismidna da bi bolumunu kurariz. vent ayni nasilsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ben de açarım bi alt artık, bugün gördüm dedeyi ab de zaten bi baktım metalon eheh. ayrıca wen geçen seferki gibi oynuycaksa oynamasın tek blastlık işi vardı :/ zegnasız olmaz, tam da charını bulmuşsunuz rogue , bi de küfür falan eder 2 güne realme ün salar zaten ehaeu. [ Mesaj 04 Mart 2006, Cumartesi - 19:20 tarihinde, Pha tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 hop sen nası alt açıyosun? yeni account mu alcan? yoksa çoktan sattın mı char'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 bana bi blast lik isi var diyen bu griz ben pvp yaparken sandstone villasinin balkonundan "silverz gitti mi kotu adamlar, ineyim mi?" diye yell lenirdi ;)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 pha blackstaff caldigin gunleri ne cabuk unuttun sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 yaw pk blacksmith sen sus bi kere heauea. abi template ne:bs/magery kanecim yok satmadım da alırım belki bi ac.cöyle leet kadro gelicekse, ama yetişmekte zorlabilirim, nitekim baydım zevkine takılırım. wen, külliyen yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 oynucaksak metalon metalon gene ben maghta char ayarlarim da yeterince adam cikacak mi? onun yerine 1 realmde hep beraber baslasak da olabiler aslinda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heaven Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 evet wissy bi realmde başlayalim. bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 parali migrate acilacakti guya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 olm migration açılsa nolucak, kimimiz alliance kimimiz horde, en baştan birlikte başlamak iyi hoş tabi de, dede heralde öyle bişey düşünmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 dede'nin isine gelmiyor. aslinda benim de isime gelmez de iste kimse sacma sapan realmlerde oynamak istemez. =] horde/ally muhabbeti bozar gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 gl kenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heaven Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 eeee sonuc ne hadi bir yerde başlayalim artik.. bir yerde kasalim yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 baska oyuna artik =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 pk blacksmith gibisi yoktu bi kere griz, hıh :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 aa ultima hiç anlamam arkadaşlar wowda başarılar o zaman sizlere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar