Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

serverlar gene gitti !!!

AcharaD

Öne çıkan mesajlar

sabaha karsi gitti 6 miydi neydi bakim icin gitcegi solendi
ha bi de nedir bu server gittimi delirmelker filam her oyunda serverlar gider gelir bakim gerekir ornek wow haftada 1 gun kapali oluomus ne var yani 1 gun oynamasan 1 saat oynamasan olcenmi hmn

[ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 09:41 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

09:55

server status
loginserver offline
ares 1 online
ares 2 online
ares 3 online
ares 4 offline
beramus 1 online
beramus 2 online
beramus 3 online
cypher 1 online
cypher 2 online
cypher 3 online
diez 1 online
diez 2 online
diez 3 online
xigenon 1 online
xigenon 2 online
xigenon 3

sadece login server kapalı onuda açsalar giricez oyuna...
Sosyal ağlarda paylaş

09:56

serverlar açıldı :d

server status
loginserver online
ares 1 online
ares 2 online
ares 3 online
ares 4 offline
beramus 1 online
beramus 2 online
beramus 3 online
cypher 1 online
cypher 2 online
cypher 3 online
diez 1 online
diez 2 online
diez 3 online
xigenon 1 online
xigenon 2 online
xigenon 3
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu arada en kolpa olay benim başıma geldi herhalde
çok yakın bi arkadaşım ben tekrar oyuna başlıcam eski charın üzerinde yeller esiyo yeni char açıcam ama sen yardım edersen kasmaya dedi bende ne demek zaten bende kasıom araya seni de sıkıştırırım dedim :d iyi güzel 2-3 gün kastık gece gündüz serverlar el verdigi sürece^^ anca 48 yapabidim tek başıma bu gecede dts dönüoduk sona notice geçmeye başladı server kapanıo kaçın server kapanıo ne zaman açılacagını biz bil bilmioz siz yatın uyuyun diye ama biz yılmadık bekledik beklerken hatta msnde minesweeper mı ne öle bi oyun var deli gibi onu oynadık bi ara bakayım dedim server statuse açılmlış serverlar koş hemen a2 dtsyi kapalım dedim ben gittim dtsye bekle bekle yok adam msn e bi baktım adam char yok diyo inanmadım bende girdim vallaha da yok accountta 27 gün premium kalmış ama hiç char yok :d uzun lafın kısası yalan oldu uçtu
Sosyal ağlarda paylaş

" sabaha karsi gitti 6 miydi neydi bakim icin gitcegi solendi
ha bi de nedir bu server gittimi delirmelker filam her oyunda serverlar gider gelir bakim gerekir ornek wow haftada 1 gun kapali oluomus ne var yani 1 gun oynamasan 1 saat oynamasan olcenmi hmn
"

dotunmu kasınıyor laf atıyon...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...