AcharaD Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 serverlar gene gitti !!! 03.03.2006 09:00 biraz önce oyuna girdim gene serverlar yok kim bilir gece kaçta gitti oyun napmaya çalışıyor bu yöneticiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 sabaha karsi gitti 6 miydi neydi bakim icin gitcegi solendi ha bi de nedir bu server gittimi delirmelker filam her oyunda serverlar gider gelir bakim gerekir ornek wow haftada 1 gun kapali oluomus ne var yani 1 gun oynamasan 1 saat oynamasan olcenmi hmn [ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 09:41 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcharaD Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 serverin yağ kontrolü yapılıyor değişecek herhalde :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 serverlar açılınca haber verin haa ! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcharaD Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 09:55 server status loginserver offline ares 1 online ares 2 online ares 3 online ares 4 offline beramus 1 online beramus 2 online beramus 3 online cypher 1 online cypher 2 online cypher 3 online diez 1 online diez 2 online diez 3 online xigenon 1 online xigenon 2 online xigenon 3 sadece login server kapalı onuda açsalar giricez oyuna... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcharaD Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 09:56 serverlar açıldı :d server status loginserver online ares 1 online ares 2 online ares 3 online ares 4 offline beramus 1 online beramus 2 online beramus 3 online cypher 1 online cypher 2 online cypher 3 online diez 1 online diez 2 online diez 3 online xigenon 1 online xigenon 2 online xigenon 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b52 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 serverlar açıldııııııııııııııı:d saat:09.59 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 öle çogul konuşmayın ares4 hala offline xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 cypher patladı zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaWoLL Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 sanırım beramus yenıden ıptal oldu olımpıa ve beramus coktu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ya bu arada en kolpa olay benim başıma geldi herhalde çok yakın bi arkadaşım ben tekrar oyuna başlıcam eski charın üzerinde yeller esiyo yeni char açıcam ama sen yardım edersen kasmaya dedi bende ne demek zaten bende kasıom araya seni de sıkıştırırım dedim :d iyi güzel 2-3 gün kastık gece gündüz serverlar el verdigi sürece^^ anca 48 yapabidim tek başıma bu gecede dts dönüoduk sona notice geçmeye başladı server kapanıo kaçın server kapanıo ne zaman açılacagını biz bil bilmioz siz yatın uyuyun diye ama biz yılmadık bekledik beklerken hatta msnde minesweeper mı ne öle bi oyun var deli gibi onu oynadık bi ara bakayım dedim server statuse açılmlış serverlar koş hemen a2 dtsyi kapalım dedim ben gittim dtsye bekle bekle yok adam msn e bi baktım adam char yok diyo inanmadım bende girdim vallaha da yok accountta 27 gün premium kalmış ama hiç char yok :d uzun lafın kısası yalan oldu uçtu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcharaD Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 " sabaha karsi gitti 6 miydi neydi bakim icin gitcegi solendi ha bi de nedir bu server gittimi delirmelker filam her oyunda serverlar gider gelir bakim gerekir ornek wow haftada 1 gun kapali oluomus ne var yani 1 gun oynamasan 1 saat oynamasan olcenmi hmn " dotunmu kasınıyor laf atıyon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar