Rebelution Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 erken seçim olursa cumhurbaşkanı rte olmaz en azından. şimdi biçok yetkiyi cumhurbaşkanına verme planları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 yeni seçimde akp en fazla %20 oy alır. bununla da baskın olamıycakları için cumhurbaşkanını istediklerini seçemezler. mhp de olsa akpden iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 iyi de oylarını kaybettigini düşündüğün adamlar tum bunlar olmasa da zaten akpye oy vermeyecek insanlar. akpyi seçecekler yine belli. bacagın geneli yaralıysa kesilmesini onleyecek birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ya adam resmen ülkenin a.k yani... baska bişe yapmıyor ya.. ağlamak istiyorum. kendimden utanıyorum ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 biz bunu hak ediyoruz demekki oyları aldıgına gore :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 http://forum.paticik.com/konu.php?id=174224 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 diyosun. ama evet ben bu doktoru görünce içimden "ak.pye kafam girsin lafı geçiyor evet. marifet değil ama geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 geçenlerde izledim bunu haberlerde... bu ülkeyi bu hale getirenlere yazıklar olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar