cherokee Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Boynuzlu Şaşkın Ezgeç Otobur olan bu tür, pek çok hayvanı ezip geçmesiyle meşhurdur.Bazen ezdiğini anlamayacak kadar da aptal olabilmektedir... Çok eğlenceli ben tam sürümü aldım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Sam said: will abimiz sid meier'e civ için ilham veren Civ değil Railroad Tycoon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 multiplayer takılabilcez mi güreştirebilcez mi yaratıklarımızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 oha süper bende yaptım bişiler de vücudunu genişletemedim bir türlü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Grocan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 girişte MAXIS 'den sonra windowsa atıyor var mı bu konuda bilgisi birikimi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Beyler ben olayı tamamen yanlış anlamışım bu stage stage giden bir oyunmuş sims gibi değil RTS öğeleri ve savaş içeriyormuş ayrıntılı bilgi burada var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Türkiyede pre-order yapan site varmı yoksa ille yabanci bir yerdenmi getiricez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 SadGamer said: Beyler ben olayı tamamen yanlış anlamışım bu stage stage giden bir oyunmuş sims gibi değil RTS öğeleri ve savaş içeriyormuş ayrıntılı bilgi burada var. e lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 SadGamer said: Beyler ben olayı tamamen yanlış anlamışım bu stage stage giden bir oyunmuş sims gibi değil RTS öğeleri ve savaş içeriyormuş ayrıntılı bilgi burada var. e arkadaşım biz yanlış anlamamıştık bak 13 sayfa olmuş di mi.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 yav peki bu oyun hücre'den uygarlığa kadar! sloganlı değilmiydi, böle yaratık yaratıp onu evrimleştirmece oyunu olmayacaktır inşallah, bu aparat oyunun %1 i falan değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 evet %1 değil de yani hep kullanıyosun hücreyken mesela bi özellik koyma hakkın oluyo koyup devam ediosun. Öyle bi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 işte karşınızda saklanus koyaruz! yanlız yürüme olayı sakat, mesela ben bu hayvanın arka ayaklarını ters çevirmek istedim ama çevirmiyor. ille parmakları öne bakacak. veya böcek bacağı gibi bişi yok, en azından trial de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 böcek bacağı var sanırım, en azından o tek parmak gibi olan şey bana böceğimsi birşey gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 bu arada oyunda maxis'in yarattığı yaratıkları görebiliyoruz. o yaratıkların tüm parçaları trialde var mı? şahsen 6 eklemli bacağı bulamadım :D edit: taam eklem eklemeyi buldum da, ayağı ters döndüremiyorum hala bir de kuyruğu ince bitiremedim -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Tanrim bir canavar yarattim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 haha müthiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Bu evrimin sonunda insan fln yokmu oyunda pokemon gibimi olucak böyle oyun ? Sanki kabileler fln vardı hatırlıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 tanitim videosunu izlediğim gunu hatirladim dibim düşmüştü xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 ABİ ARKADAN DAYIYO AHAHHAHAHAHA YÜZ İFADESİDE MÜTİŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 rofl :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 bu ne lan bitirmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Of o ne yaa :D Millet düşünüyo, gerçi OSSO'nunki arak ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 o degilde govdeyi nasil kalinlastiriyoruz ya edit:buldum kemiklerin ustune gelip topu dondurcekmisiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Kalın yap kalın dsfsdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar