wizardofoz Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 maxis (simcity serisi desem) ve ea (aciklamaya gerek yok) yapimi olan bu oyun daha cikmadi... ne zaman cikacagi da su an icin belli degil sanirim... ancak, olay yaratacaga benziyor... altta yaklasik yarim saatlik bir videosu var.... onun altindaki link ise orijinal sitesi... http://video.google.com/videoplay?docid=8372603330420559198&q=spore http://spore.ea.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 spore çıkacak yıllardır zaten, pehh, bi çıksa saldırcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 10 dakka izledim canım sıkıldı. ekran görntülerinden çocuk oyununa benzettim. noluyo şimdi bunlara evrim mi geçirtmeye çalışıyoz. yani bunlara göre önce balık sonra maymun sonra türk sonra ingiliz yapılır öle olursa :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 butun videoyu izledim ve çıkarsa butun dunyayı kendine bağlayacak bi oyun oldugu kesin...en azından bu tarzı sevenler uykusuz gecelere hazırlanmalı...ama boyle bi oyunu hangi makina kaldırır o da apayrı bi soru... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 cıktıgı anda okul ve hayatımı bir kenara bırakacagım oyun muhtemelen. cok uzun suredir cıkacak diye bekleniyor ama cıkmadı bi turlu ah bi cıksa . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 valla daha incelemedim ama maxisin oyunlarında monotonluk kaçınılmaz umarım bı boyle olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 o.o super eğlenceli gidiyo vidyo ^^ cok sevdim ben b&w havası var.. bekleyelim bakalım release date? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 izledim videoyu cok mukemmel yapmıslar ama benim korkum adamın makinasnıda bile oyun takılıyor arasıra. bizim külüstürlerde ne olucak cok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regador Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 will wright'ın en büyük eseri olcak gibi geliyor bana sabırsızlanıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 vaay çok iyiymiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 bu tür bir proje için kelimeler kifayetsiz kalır gerçekten inanılmazzzzzzz kusurusuz ve mükemmel ! ha birde oldukça komik :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 yarım saat boyunca gördüklerim karşısında ağzım açık kaldı demesem yalan olur sanırım, ortalığı yıkacak nadir oyunlardan birisi geliyor. ne var ki yukarıda da bir arkadaşın dediği gibi maxis oyunları çağ açan-sıradışı tarzda eserler olsa da feci sıkıcı oluyor aynı zamanda. umarım bu böyle olmaz :p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 2006 best game winner'dır kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 oyunun genel serbestlik anlayışı çok güzel, en ufak ayrıntıyı bile kendi isteğimize göre dizayn edebilmemiz ayrı bir incelik, esnek evrim s.cript i bir harika vs vs birde arada takılıyor demişiniz. orda takılmıyor alttan loading yapıyor ondan öle donuyo kalıyo. ikide bir çıkıp can sıkan loading ekranı gelmesinden iyidir. buda bir saatlik videosu: http://video.google.com/videoplay?docid=-262774490184348066&q=spore yarım saatlik video yu tamamen içerdiği gibi will wright ın konuşmalarınıda içerir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 harika tek kelimeyle.cok yaratici ve sikilirmiyiz diye endise etmeye bence gerek yok cunku yeni fikirlerin guzel yani yolu acmalari.ilki yeterince iyi olmasa bile yarin baska biri daha iyisini yapacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ya levelda falan anlamadım ben yazısında. bu şimdi mmo'mu? yoksa single player da oynanıyo mu kendi kendine?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 single oynanıyor. multiplayerda oynanabiliyor. buna ek olarak birde şöyle birşey yapmışlar. mesela multiplayer evreninin o anki halini single player olarakta devam edebiliyon yani multiplayer evrende oyuncuların yönettiği uygarlıkları sen single oynarken bilgisayar kontrolune veriyor. tabi bunu isteğe bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 4th quarter 2006 denmis cıkıs tarihi icin daha net bi bilgisi olan varmı ? o kadar beklemek istemiyorum hic (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 herhalde 2007 e kadar uzar.uzun zamandir bir u.pdate yok oyun hakkinda cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 yap boz gibi bence. sıkılan elbet olacaktır, ama baya bi oyalayacağı kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 topiği gormemiştim, legbra saolsun gosterdi videoyu, bahsetti bolca, cıkınca saldırmayı düşünüyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 sadece hayvanı omurgasından tutup bükmek ve değiştirmek için bile oynanır bu oyun. Tarihin en büyük oyununa bakıyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 büyüleyici bir oyuna benziyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 yapımcıları gaza getirmek gibi bi olanagımız yok dimi.. soole 1-2 aya cıksın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wintermute Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 arkadaşlar.... beklentilerinizi yükseltmeyin noolur.. biz kaç oyun gördük, büyük vaadler ile başladılar sonra kuşa döndüler, bi ton da bug içerdiler... install edip de kursağı insanın yarıda kalınca.. valla ekrana kafa atası geliyo insanın...:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar