thelegbra Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 az önce msn messengerda düzgün bir şekilde yürüyen toplu görüşmemiz, vanille denilen insan azmanının chate bir shemale arkadaşını alması ve diğer abazaların (kingpin&erutan) nolur kamera aç yalvarmaları sonucu sabote olmuştur. shemale de olsa o şahıs zor durumda kalmıştır, böyle bir ortamda kaldığım için kendimi kötü hissettim ve sizinle paylaşmak istedim. said: (01:55) yeter ya dus dus nereye kadar: ya bunnarın hepsi (01:55) yeter ya dus dus nereye kadar: msne alıo beni [ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 01:59 tarihinde, thelegbra tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 kingpin: said: (02:03) вızđıк: canım sen kaç yaşındasın ? erutan: said: (01:55) O_x avril avril ah avril : (): götümü açammı sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Courtney Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 abi iyimisin kingpin isteyen kamera ya? ben bişey istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ben bisey yapmadim , serefsiz. =/ muhabbete renk gelsin diye cagirdiydim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 pabucumu dama attılar, boşuna fındık kadar şeyim olsun dünya kadar borcum olsun dememiş atalarımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 mauahah kelebekmiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 |_æ//3rz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 silp msn plz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 erutan demek dıyer partyde bunları konusuyordunuz ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 osman zaten herkeze açıo g.tünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 bu basligi okumamis varsa görsün diye uplıyorum, ibret olsun ibret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 hiiii aboooo *ibret olur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 eceli gelen köpek cami duvarına işermiş sen napıyon burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pain_In_The_Arse Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 yazik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 silp +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 yuhannes ben yokken neler olmuş :) eh tabi ahlak bekçisi ben olmayınca sapıttınız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar