Wendigo Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 antalya/bahçelievlerde studyo/cafe olarak hizmet veren nox productions an itibari ile studyolarini hizmete acmistir! ust kat/cafe bolumu ise haftaya hizmete acilacaktir>>> ust kat : cafe nox'da birseyler atistirip icerken ayni zamanda ekranda yer alan konser ve muzik videolarinin keyfine varabilir, satranc, tabu, jenga gibi oyunlarla keyifli vakit gecirebilir, kutuphanede yer alan sureli yayinlar veya kitaplardan faydalanabilirsiniz. ayrica ihtiyaciniz olan yeni veya ikinci el enstrumanlari, metodlari ve egitim cd lerini giristeki satis bolumunde bulabilirsiniz. alt kat : prova ve kayit studyosu > 40 m² klimali prova studyosu, davul standi etud odasi > 25 m² - ozel dersler ve on calisma alani kayit odasi > 25 m² - mastering, recording, mixing, editing, aranje, reklam ve tanintim muzikleri, jingle ozel dersler : davul - volkan cömert gitar - ilyas yıldırım bas - erdem tekinay [downtown] bas - hakan yavaş saxophone - onur dagli [myra] ----------------------------------------- ayrintili bilgi icin > http://www.garaj.org/studyo/116/nox.htm ------------------------------------------ tum antalyali muzisyenleri bekliyoruz![ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 00:31 tarihinde, Wendigo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Courtney Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 hhayırlı olsun can abi.. Sizmi açtınız burayı? insallah kayıt için fln gelmek nasip olur :) bu arada davul 2 tokmak mı? eheh. [ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 00:31 tarihinde, Courtney tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 evet ben ve bir arkadasim actik bekleriz her zaman ;)= 32 kanala kadar kanal, 128 kanal digital kayit yapiyoruz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 başarılar diliyorum. özel ders almak isterdim ama bana uzak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Courtney Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 neyse hayırlı olsun.Antalyanın güzel stüdyolara ihtiyacı var.Pangu gibi rezil yerlerde 10 milyon bayılmak koyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 hayirli olsun, antalyada olsam saksafon dersi almaya gelirdim yemin billah. yolumuz duserse ugrariz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 tebrik ediyoruz sonunda hayata geçmiş ama bir frp bölümüde isteriz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Courtney Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 davul kursu ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 yürü beeeeeeeeaa yürüüüüüüüüü =pp kim tutar.en yakın zamanda ziyaret-ül hayırlı olsuna geliyorza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 eh logo 3. sü olmuş :) hadi hayırlı işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 hayırli olsun, guzel işler başarmanız dilegi ile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 hayırlı olsun can. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 hayırlı olsun bi gun işimiz duserseee kesinn noxa geliorzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 hayırlı olsun, antalya'ya uğrarsam diye aklımın bir köşesine not ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 fa shizzle ! akıyoruz en yakın zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 oo super hayırlı olsun can çok sevindim inşallah işler tıkırında gider yazın ösel davetli olarak( yalana bak) düün e gelip dönecem inş o karambolede bi hayırlı olsun yaparız :) logoda güsel oldu ortamda güzelmiş valla pek bi eglenceli olur orayı işletmekte işini biliyosun valla bilfiiil hastasıyım canomun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ooo hayırlı uğurlu olsun efenim. en yakın zamanda uğricam inşallah. özel ders kadrosuda sağlam olmuş hani. antalyanın ihtiyacı vardı böyle klas bi yere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 antalyaya boyle yerler cok lazim gercekten bu durum cok mutlu etti topici yeni gordum yarin(04.03.2006) orada olucam =) hayirli olsun.. gec olmustur belki ama hediye ne istersiniz ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 fender twin reverb ya da roland jazz chorous olabilir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 eh bende gelmek ısterım yakın zamanda pati tiçörtüm olsa onla gelırdım c: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 kafe kısmı daha açılmadı. şu an sadece studyo hizmette. pazar gelecek olanlar için konusuyorum elinize boya rulosu tutuşturulursa şaşırmayın =op ben tüm gün badana yapıcam da =o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 badana ftw ;)= gorun bakin duvarlari bile sanatcilara boyatiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 sharkyi arasaydiniz tasinmaniza yardim ederdi =p... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 çan abeyyyy hayırlı olsun balam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 pazar gunu molten core var kardesim ne boyasi alalala :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar