vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 elinde teomanin yeni albümü olan var mi? ya da yeni sarkilari.. eger birilerinde varsa yollayabilirlerse , ya da upload edebilirlerse cok makbule gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 yoksa sende teoman gibilerin konserlerinde kendini paralayıp bayılan tür kızlardan mısın? HAUHUAHAUH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ahaha. bu arada korsan yasak değil mi forumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Courtney Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 teoman korsana karşı değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 eki evet , ''deoman cocuum olsun senden '' diye bagiranlardanim. daha ayri bi grubuz biz =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Courtney Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 severim keratayı.Kravat akımını benden gördü özendi. (hot) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 sahnede sigara icmeyi de ville valo'dan kapti , it: ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ortamcılığınızı bile geyikle kapıyonuz ya, helal olsun. yemem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Courtney Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 abi o heriflerin bateristi bendim.Ayrıldım sonra... Stick roller osmandı orda ismim ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 o adam teknoloji sayesinde bile düzeltemiyen sesi ve bilmedeen çalmaya çalıştıı o gitarı fln salyıp şair olsa,cok kral olurdu,şu anki gibi her adını duyduumda aman aman diyer kaçmak yerine lan der gider kitabını alırdım konuylada hiç bi alakası yok.itarı [ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 01:13 tarihinde, DoGMeaT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 evet süper sözler yaziyor da sesinin de bi orjinalligi var bence. kizlar da marjinal oldugu icin hasta zaten ehe(ben degil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 şimdi baktımda harbi mp3'e karşı değilmiş bu adam. o zaman koyabiliriz. fakat bende yok o yüzden koymuyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 aman , karsi olsa noolcak allasen ya : ) 5 orcinal albümü var , gavur ellerde bulamiyoruz teoman albümleri. anca özcan deniz , ibraam dadlises ya da izzet yildizhan =( [ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 01:18 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 9 tane teomnaı üstüste koysak bi ibonunki kadar ses etmez sie diyenleri sabuhaya alayım sabuhanın basındaki bass solosunuda biri bana acıklarsa mutlu olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 zevk meselesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 apeiron saolsun 5 sarkisini yolladi , dinledim hepsi güzelmis. özellikle ask kirintilari. isteyenler varsa upload edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ben istiyorum pls cicek,aksam uyanınca gonderirsin yada msn den falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 bu teomana neden bu kadar insanların garazi var anlamıyorum bu adamın parçaları gayet güzel adam desen dünya umurunda değil belkide bumu insanları rahatsız ediyor acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 sözleri çok hoş ama müziğini sevmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 adamın kişiliği hiç umrumda değil nası takılırsa takılsın olay,sesi yok,sizin duydunuz teoman sesi tamamen teknoloji harkiası :) gitar çalmaydıa bilmiyor. seven adam sever tabi ama ben yaptıı müziği sevimoyrum,sevmek zorundada değilim,yoksa başka bi lfaım yok yani. korsan cdleri ve siyasal görüşleri üzernde yaptığı yorumlar cok housma gidiyor hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 bu adami 2 kere canli izledim , hicte teknoloji harikasi degil :) adam solo atmiyor zaten kalkipta o yüzden calip calamamasi pek bir önem farkettirmiyor ki yaptigi müzik gayet kulaga hos geliyor ve dinlenilesi. korsan cdler hakkindaki düsüncelerini bilmiyordum. bu arada bu adam kiz arkadaslarini aldatmasiyla meshur heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 http://rapidshare.de/files/14590098/deoman.zip.html dinlemek isteyenler varsa ,elimde olan sarkilarini upload ettim. dinleyip fikirlerinizi söylerseniz fena olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 konserde adamin jagini baglamiyolarmis rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 [/i]yaklaştırsana yavaş yavaş kendini bana. al içine tekrar derinine sakla,kat kasırgana. yalan söyleme bak gözlerime bitmiş olamaz. yokla ceplerini aşk kırıntıları kalmış olmalı biraz. aşk kırıntısıyla doymaktansa tek başıma aç kalırım bu hayatta. paylaşacak bir şey artık yoksa bir erkekle bir kadın arasında yürürüm ipte,ağım yokken hem de, kopkoyu içim inan çok çalıştım bu kalpsiz dünyayı sevebilmek için . neyim var ki sanki senden başka hadi son bikez ceplerini yokla aşk kırıntıları kalmış olmalı biraz. aşk kırıntısıyla doymaktansa tek başıma aç kalırım bu hayatta. paylaşacak bir şey artık yoksa bir erkekle bir kadın arasında aşk kırıntısıyla doymaktansa tek başıma aç kalırım bu hayatta. paylaşacak bir şey artık yoksa bir erkekle bir kadın arasında[/i] sözlere bak ya , bitiriyo bu adam beni. bu sarkida bir kadinla düet yapmis.(kadinin ismini hatirlamiyorum maalesef , ama yabanci asilli) http://www.loglar.com/album.php?id=3643 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 evet zorla indiriltip dinletilmiştir banada vanille tarafından 6 şarkı yerine 4 şarkı ziplenmiş ayrı mesele, dinlediğim kadarıyla güzel bi teoman klasiği olmuş diyebilirim, söleyişinde biraz değiştirmiş sanki, kötü mü olmuş hayır bence güzel, sesi cızırtılatmış azcık hımm öle işte, severek dinliyoruz veresimiz gelmedi teo ya başarılarının devamını diliyorum ayrıca bide anneme selam sölemek istiyorum bu vesile ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar