Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1. Ulusal Daoc Nüfus Sayımı Sonuçları

Thalion

Öne çıkan mesajlar

Evet güç bela toparlıyabildim post edilen isimleri ve siteye koydum.. Eksikler olabilir lütfen onları kontrol edip buraya yazarsanız düzelteyim..

1. Ulusal Daoc Nüfus Sayımı Sonuçları[hline] MCP | MCSE | CCNA
--------------------------------------
Haradrim lvl50 Warden [R.I.P]
RnZ lvl50 Skald RR4L6
Ezz lvl42 Runemaster
Excalibur | Midgard / EU

Sosyal ağlarda paylaş

ehm.... Brelenor'un yanına Odion level 50 Archmage ve Yored level 50 Cleric rica edicem :)

Bir de Italy Albion'da benim eşim de oynuyo:
Pinpinar - Level 31 Sorcerer

bir de Nurse char'ını degistirdi bi paladinle... Daverc sen de yaz yeni charlarini, guzel bir olay yapılmıs bari tam olsun kizlar...[hline]Odion - Level 50 Wizard
Yored - Level 50 Cleric
Brelenor - Level 50 Infiltrator
Sosyal ağlarda paylaş

exc/albion a 2 yeni kisi geldi diablesse lvl 16 scout du bu sabah birde zegna rud lvl 12 infil
ayrica lalunya 49 oldu :) bir arada post undaki link i duzeltirsen iyi olur :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur

Sosyal ağlarda paylaş

lol onlar yeni doğdu bir dahaki ulusal sayımlara kadar değişiklik yok :P öle zırt pırt oynayamam zaten salla zegnayı 2 gün sonra bayar yie UO ya döner :P Diabless aplamızı da bilahere buradan öpüyoruz..

Hadin baş baş ..[hline] MCP | MCSE | CCNA
RnZ lvl50 Skald RR4L6
Ezz lvl42 Runemaster
Excalibur | Midgard / EU

Sosyal ağlarda paylaş

Aha bu arada lalu her an benden bir realm değişikliği daha gelebilir :) Yani bir anda Albion'da bulabilirim kendimi, şimdilik relic'lerin tadını çıkartıyorum mid'de ama burası da baydı, hoş zaten oyun baydı da SWG ye geçmeden oynıyabildiğim kadar class oynamak için acc Tradeinkökü.com takılıyorum ;)

1 hafta Hunter oynadım beğenmedim Rune master takıldım o da sarmadı, Skald'ım genel olarak iyi ama cıhh mid suxx çok daanık adamlar tam troll :P

Benim acc için lvl50 Armsman teklif ettiler de kabul etmedim sanırım Skald'ı önce RR5 yapıcam şu anda 4L9 az kaldı bi 50k flan daha RP alırsam RR5 olacak o zaman daha iyi birşeyler ile trade edebilirim..

Bekleyin beni anacıım her an gelebilirim :P[hline] MCP | MCSE | CCNA
RnZ lvl50 Skald RR4L6
Ezz lvl42 Runemaster
Excalibur | Midgard / EU

Sosyal ağlarda paylaş

Ne biliim ya yani ben warden'dan baydıım için negatif olur RvR bilgileri de..vereyim birkaç bişi :)

Buble açarsın resist'leri atarsın sonra da grubun arkasına sticklersin.. Fighter spec edilmişse warden caster'a dalarsın, yok healer ise arkada kalır heal atarsın başka da bi olayı yok :)

O kadar da zevkli değil zaten o nedenle warden'ların genel olarak RP lerine baktıın zaman çok yüksek RP li fazla warden bulamazsın, bir süre sonra bayarlar başka char yaparlar :)[hline] MCP | MCSE | CCNA
RnZ lvl50 Skald RR4L6
Ezz lvl42 Runemaster
Excalibur | Midgard / EU

Sosyal ağlarda paylaş

hehe benimde istedigim o ya
artik eskisi kadar fazla online olamadigim icin support char istedim.....daoc grup oyunu hepimizin bildigi gibi..eskiden lvl50 infim ile cok guzel solo takilabiliodum ama onu satinca vede online zamanimda azalinca ,daha rahat grup bulabilcegim bi char istedim(rvr)....vede wardeni alcagim seerverda sabit partyim var betadan beri oynadigim insanlar:))[hline]UYKUM VAR!
Sosyal ağlarda paylaş

Heeheh dediğim gibi 2. Ulusal DaoC nüfus sayımına kadar bekleyeceksiniz artık :)

2. sayım da adları lvl'ları class'ları tam olarak liste haline getirip yazarsınız ki sonradan 30 kere edit etmiyim sayfayı..

takriben mart sonlarına doğru yapıcam yeni sayımı... o zamana kadar bekleyin anacıım :)[hline] MCP | MCSE | CCNA
RnZ lvl50 Skald RR4L9
Ezz lvl42 Runemaster
Excalibur | Midgard / EU

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...