Thalion Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Evet güç bela toparlıyabildim post edilen isimleri ve siteye koydum.. Eksikler olabilir lütfen onları kontrol edip buraya yazarsanız düzelteyim.. 1. Ulusal Daoc Nüfus Sayımı Sonuçları[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden [R.I.P] RnZ lvl50 Skald RR4L6 Ezz lvl42 Runemaster Excalibur | Midgard / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 italya serveri ile ilgili olani bizim saf arkadas Hasonur yazdida eksikler war :hrr: :lol:[hline] |_.-=[ Macxime ]=-._| :hrr: ShadowBlade :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Eksikleri daha doğrusu tam halini buraya yazarsan düzelteyim hemen ..[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden [R.I.P] RnZ lvl50 Skald RR4L6 Ezz lvl42 Runemaster Excalibur | Midgard / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 :tebrikz:[hline]Sarmısak da acı ama evde gerek bir dişi! Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Burond lvl 40 paladin..... unutmusuz da yazarsak sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brelenor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 ehm.... Brelenor'un yanına Odion level 50 Archmage ve Yored level 50 Cleric rica edicem :) Bir de Italy Albion'da benim eşim de oynuyo: Pinpinar - Level 31 Sorcerer bir de Nurse char'ını degistirdi bi paladinle... Daverc sen de yaz yeni charlarini, guzel bir olay yapılmıs bari tam olsun kizlar...[hline]Odion - Level 50 Wizard Yored - Level 50 Cleric Brelenor - Level 50 Infiltrator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Ok düzeltmeler ve eklemeler tmm :)[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden [R.I.P] RnZ lvl50 Skald RR4L6 Ezz lvl42 Runemaster Excalibur | Midgard / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 ya thalion ben forumu gec okudum kusura bakma yaw :( ben healer ( crysania) die geciodum simdi Shadoblade oldum italy serverinde :lol: :hrr:Macxime:hrr:[hline] |_.-=[ Macxime ]=-._| :hrr: ShadowBlade :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Diablas lvl 2 infil sethlorda 27 pally ayrıca Hatun lvl 34 cleric usa kayda[hline]0bs ownz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 exc/albion a 2 yeni kisi geldi diablesse lvl 16 scout du bu sabah birde zegna rud lvl 12 infil ayrica lalunya 49 oldu :) bir arada post undaki link i duzeltirsen iyi olur :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 lol onlar yeni doğdu bir dahaki ulusal sayımlara kadar değişiklik yok :P öle zırt pırt oynayamam zaten salla zegnayı 2 gün sonra bayar yie UO ya döner :P Diabless aplamızı da bilahere buradan öpüyoruz.. Hadin baş baş ..[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden [R.I.P] RnZ lvl50 Skald RR4L6 Ezz lvl42 Runemaster Excalibur | Midgard / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Aha bu arada lalu her an benden bir realm değişikliği daha gelebilir :) Yani bir anda Albion'da bulabilirim kendimi, şimdilik relic'lerin tadını çıkartıyorum mid'de ama burası da baydı, hoş zaten oyun baydı da SWG ye geçmeden oynıyabildiğim kadar class oynamak için acc Tradeinkökü.com takılıyorum ;) 1 hafta Hunter oynadım beğenmedim Rune master takıldım o da sarmadı, Skald'ım genel olarak iyi ama cıhh mid suxx çok daanık adamlar tam troll :P Benim acc için lvl50 Armsman teklif ettiler de kabul etmedim sanırım Skald'ı önce RR5 yapıcam şu anda 4L9 az kaldı bi 50k flan daha RP alırsam RR5 olacak o zaman daha iyi birşeyler ile trade edebilirim.. Bekleyin beni anacıım her an gelebilirim :P[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden [R.I.P] RnZ lvl50 Skald RR4L6 Ezz lvl42 Runemaster Excalibur | Midgard / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 hehe bende bu aralar warden almaya calisiorum.........berserker baydi......:) aynen yeni bi oyun gelsede oynasak artik... warden icin rvr bilgileri yolla thalion ya :)) uberniada oynacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Ne biliim ya yani ben warden'dan baydıım için negatif olur RvR bilgileri de..vereyim birkaç bişi :) Buble açarsın resist'leri atarsın sonra da grubun arkasına sticklersin.. Fighter spec edilmişse warden caster'a dalarsın, yok healer ise arkada kalır heal atarsın başka da bi olayı yok :) O kadar da zevkli değil zaten o nedenle warden'ların genel olarak RP lerine baktıın zaman çok yüksek RP li fazla warden bulamazsın, bir süre sonra bayarlar başka char yaparlar :)[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden [R.I.P] RnZ lvl50 Skald RR4L6 Ezz lvl42 Runemaster Excalibur | Midgard / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 hehe benimde istedigim o ya artik eskisi kadar fazla online olamadigim icin support char istedim.....daoc grup oyunu hepimizin bildigi gibi..eskiden lvl50 infim ile cok guzel solo takilabiliodum ama onu satinca vede online zamanimda azalinca ,daha rahat grup bulabilcegim bi char istedim(rvr)....vede wardeni alcagim seerverda sabit partyim var betadan beri oynadigim insanlar:))[hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trunbrelenor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 arda daverc in acc u ben teslim aldim soluom yeni charlari 50 Shadowblade Macxime 50 Healer Macxim 50 Thane Maxxim hadi byes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Ayrıca Wiss lvl 48 arms eheh[hline]Wiss Darksoul lvl 48 ArmsWOMAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Beni yazdinmi çiçeğim ??[hline]Durlag LeftField... Too much seasoned HERO ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 tek birsey diyorum thalion eger arms polearms sa degis :) tek vurusda instant celtic liche aldigini gordum hayvanlarin :) sordugumda 950 vurdum dedi :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 imzam.[hline]Alexi Septimus , Necromancers Maccalagoth Elder , Level 34 Paladin UK-Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Hero lar daha fena vuruyor ..:)[hline]Durlag LeftField... Too much seasoned HERO ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 sunuda eklermisin Vaclya lvl 10 paladin eu prydwen albion lvl 10 felam ama dilenciligin kokune indigim icin hayvan gibi zengin[hline]Mystery Ruda.k.a Murdock Corte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 hehe thalion beni 50 scout olarak degistirirsin dimi..[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 < bidaha trade etttim :) burda uzun kalcam gibi :=)[hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Heeheh dediğim gibi 2. Ulusal DaoC nüfus sayımına kadar bekleyeceksiniz artık :) 2. sayım da adları lvl'ları class'ları tam olarak liste haline getirip yazarsınız ki sonradan 30 kere edit etmiyim sayfayı.. takriben mart sonlarına doğru yapıcam yeni sayımı... o zamana kadar bekleyin anacıım :)[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden [R.I.P] RnZ lvl50 Skald RR4L9 Ezz lvl42 Runemaster Excalibur | Midgard / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar