anartheelf Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 arklar iyi bi oyun gördüm nette gezerken gördüm hadi mesala ben bi flm repliği söylücem siz bilmeye çalışcaksınız bilen söylücek böyle devam etcek, alttaki başla hadi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 hani sen sölicektin tamam başladım:p -sewda kuşiyam sewdalımi ariyam prrrrr cik cik cik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 cıvıtmayalim pls :s "bacıım, bu kuyunun suyu içilirmi?, bacıım bacım??" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ben cıvıtmıyodum o bi film repligi ama neyse... sen kendinle oyna... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 hanginiz kara murat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Geronimonun ki Kemal Sunal'ın bi filmi Kibar Feyzo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 olm senin bulduğun oyunu .....:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bi bok anlamadığım an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 -sımdı sızın aklınızda ıkı soru var 1 dayak nedır 2 neden atılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 organize işler "kış kış cinler kış kış yallah cinler yallah cin çık cin çık cin çık" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 dere tepe asit baz (tyranid kanı) yok bize lemanruss (w40k da bi tank) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ''al bu suyun hepsini ic bakalim buyuk kocaman bi bitki ol sonra seni butun rapciler icicek ve sennle cok siki parcalar yapicaklar'' uahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 cevap: korkunç bir film 2 "bunları satmalarına izin verilmemeli" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 bole replıkmı olur bi milyon filimde vardır belkı ole bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 1 dayak nedir 2 neden atılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 hey allam ya hiç okumadanmi atiyosun postlarını bak hydebeach yukarda essek akdar yazmiş aynı repligi .adamda altında cvp vermöiş organıze işşler die. nese ben repligi soliim bunu bilene helal olsun -seniii yakalıııycazz seni yaakalıycaz seni oldurucceez hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evo5558 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 anartheelf nun sordugu bay ve bayan smith olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 o replık kurtlar vadısınde bile var kop git ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 evet abi bildin bay ve bayan smithde geçiyo, -sende öp bari bir yerin şişmesin -şişti şişiceği kadar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 heuheu bu replik bizim perşmbe okulda geçti eynısı valla lol:) heals are alive with the sound of music (şarkı şeklinde önemli bi repliktir ve türkçe dublajında bile böyle geçer o yüzden böyle yazdım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 -ıstıyomusn ..denızın serın sularından gelen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 maıuahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 sahil.mpeg -geliyorumm..geliyorum..geliyorum.. tüh gelemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 kemal sunal flimi sahte kabayı olabılır -hey you talk about me(ayna karsında alpacıno) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar