Courtney Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Bıçakla uyuyorum.Her tarafı kapattım, terliyorum bıcağa sarıldım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 açıklasan biraz. ne oldu ne gelişti.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Courtney Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 arenda :( bıcakla yatmaya başladı, bende başladım artık karamsarım cok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ANMUAHUAZHUIAZHUIASHUIASH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 niye ki ne oluyo ...anlamadım bişi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ben manyağım ya psikopatım ya ben hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bıçak güzel bişey ya.sarıl uyu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 son günlerin modası olan bu aktiviteyi gerçekleştirmek için kime başvurdun acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 götigim ben, insan sevmem. tenim guneş gormez benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ziyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Courtney Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 3 yaşından beri hiç gülmedim... Terliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ay ben gülerim dicem ama unuttum 872364872 yıldır hiç gülmedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 AHAUHAUZUHAUHUZAUHAZUUHAUHAUHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 nasıl gülünüyor bana açıklıyabilicek birisi varmı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 guneşe cıkınca tenimden et kopuyor gibi, ayrıca çektim tam bir büyücü edasındayım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 çok canınız sıkılıyo herhalde. babaannem hep söyle der: çok sıkılıyorsan götünü parmakla. bi deneyin isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 dinan babaannenle tanısmak istedim ahuahuz. yeni nesil boyle anam, ona buna bıcaga sariliyorlar, 13-14 yasında marimar'dan daha cok çekmiş gibiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 depresyondan ölürsünüz inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 oha dynun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 depresyondayım unutulduum aldatildim raki-balik oldum intaarlardayım. vaniiil duy sesiimii allahsız kari! aldatmıstın beni aklima geldi yine götiğim geldi elleşmeyin! katanam nerde beniim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Courtney Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 dynun.Babannen kendisi üzerinde baya uygulamış zevke gelmiş bize öneriyor süper.Denemek nasip olur insallah... Sikerim wallaha bundan sonra laf atana bende Laf ederim adam olun şurda.Laf atayim derken götünüzde patlamasın laflar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 oha dynun ama bıktım ben. her yanda psikolojik sorunum var diyen gençler. tabiki olur da, bunu alışkanlık haline getirmiş zihniyetler. arada da gerçek sorunu olanlar çıkıyor. bazı komik insanlar da bunlarla dalga geçip ashuahsuahsaushahsua gibi klavye tuşlarını eskitip gülüyolar. ne kazanıyolar acaba. geberin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bende freeedömüü istiyom bunalımım geldi arka fondan koyun bir cengiz baba... [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 21:54 tarihinde, khalad tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Courtney Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 dynun öl pls ya... Biz burda dalga geçiyoruz ahahsfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar