Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

game card veya kredi kartı lazım :)

Malibu

Öne çıkan mesajlar

varmı bana bi iyilik yapacak :) parayı bir şekilde gönderirim ben havale ile falan.
şimdi nasıl kredi kartı ? falan diye düşünüyorsanız şöyle oluyor o iş tanıdığım güvenilir kişilerden birisiyseniz acc. pass ini veriyorum siz dolduruyorsunuz yoksa ben dolduruyorum nasıl isterseniz :)
game card zaten basit ama kredi kartı daha bi işimi tek aylık sub. daha iyi olur
Sosyal ağlarda paylaş

geçende benm başıma geldi kendi kredi kartımda sorun çıktı.yaşın 18 den byükse

1-garanti bankasına gidiyorsun
2-bir vadesiz hesap açıyorsun ,hesabı açarken internet bankacılığınıda açtırıyorsun 8vadesiz hesap açmak için para yatırman bile gerekmiyor )
3-gişeye gidip hesabına paranı yatırıyorsun
4-eve gelip garanti müşteri hizmetlerinin 444 lü numarasını arayıp internet bankacılığı şifre ve parolanı alıyorsun
5-internet bankacılığından kendine bir sanal kard oluşturuyorsun(mail adresi gerekiyor ama artık oda vardır) ve bu karta para aktarıyorsun ve güle güle kullanıyorsun
hepsi bu kadar.ben akşam 16.30 gibi açtım akşam gelip şifremi alıp ödememi yaptım
Sosyal ağlarda paylaş

zaidral 2 şeyi karıştırıyorsun, bir sanal kredi kartları var bu her bankada var ama bunun için bir kredi kartın olması lazım.garanti bankası sana sanal kart veriyor (kredi kartı değil dikkat) bir vadesiz hesabın olması yeterli.bu ikisini karıştırmıyorsun umarım.herbankada var dedin ama git sor bakalım var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...