Malibu Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 varmı bana bi iyilik yapacak :) parayı bir şekilde gönderirim ben havale ile falan. şimdi nasıl kredi kartı ? falan diye düşünüyorsanız şöyle oluyor o iş tanıdığım güvenilir kişilerden birisiyseniz acc. pass ini veriyorum siz dolduruyorsunuz yoksa ben dolduruyorum nasıl isterseniz :) game card zaten basit ama kredi kartı daha bi işimi tek aylık sub. daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringeril Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 lol istersen power levelling yapıp karakterini 60 yapalım :) havale yapabilen biri kartda bulur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 yok pl lik işim yok zaten ihtiyaç halinde yapılmasıda basit :) benim zaten 7 gün boş vaktim var c.caramak için 3-4 gün harcamayım diye uraşıyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 geçende benm başıma geldi kendi kredi kartımda sorun çıktı.yaşın 18 den byükse 1-garanti bankasına gidiyorsun 2-bir vadesiz hesap açıyorsun ,hesabı açarken internet bankacılığınıda açtırıyorsun 8vadesiz hesap açmak için para yatırman bile gerekmiyor ) 3-gişeye gidip hesabına paranı yatırıyorsun 4-eve gelip garanti müşteri hizmetlerinin 444 lü numarasını arayıp internet bankacılığı şifre ve parolanı alıyorsun 5-internet bankacılığından kendine bir sanal kard oluşturuyorsun(mail adresi gerekiyor ama artık oda vardır) ve bu karta para aktarıyorsun ve güle güle kullanıyorsun hepsi bu kadar.ben akşam 16.30 gibi açtım akşam gelip şifremi alıp ödememi yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 neredeyse her bankada var bu opsiyon. neden hep garanti bankasi adi geciyor bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rabe Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 bende card yok kuzene veriyodum o oduyo ama okadar zor olmaz yaw cardı ola biri versin arkadas passı odeme yapılsın sora iptal et yazık yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 zaidral 2 şeyi karıştırıyorsun, bir sanal kredi kartları var bu her bankada var ama bunun için bir kredi kartın olması lazım.garanti bankası sana sanal kart veriyor (kredi kartı değil dikkat) bir vadesiz hesabın olması yeterli.bu ikisini karıştırmıyorsun umarım.herbankada var dedin ama git sor bakalım var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 jagd 100% haklı ve cok mantıklı bi çözüm bulmus sanal kart muhabbeti yüzünden bankalar bitane normal kredi kartı zorunluluğu veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 cevap yazmayı unuttum kusura bakmayın. hala nazımızın geçtiği bir kaç arkadaş varmış patide hallettim sorunumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QhaN Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 mali ben chaylaq, halletmişsin işini gerçi ama lazım olursa ilerde tekrar, yardımcı olurum. kardeşine, uno ve adın cafedekilere çok çok selamlar. sağlıcakla kal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 senin neyine gamecard kredi kart maymun malibu =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 @chaylaq saol canımsın ama artık ihtiyacım olmaz kükten çözüyorum zaten kart olayını bu hafta :) @kendini bilmez şahıs! : git ders çalış ! :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 garanti sanal kart kullan. hesabı açtırdıgın gun internetten aktive edebilirsin. ben kredi kartı yerine hep onu kullanıyorum internetten alış verişlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar