neorob Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Aos nin server programı diğerindeki gibi sphere mi ve yoksa kendine özel bir programı varmı adresini bilen varsa lütfen yazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Sphere 99zden sonrasi RUNUO [hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neorob Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 dostum ya ben herşeyi unutmuşum bağlantı için ne yapıyorduk kendim ofline oynayacamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neorob Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Client ı yokmu bunun yada diğer serverlara bağlanırken kullanılan aynı client mı kullanılıyor. ve ıp yi neye göre vericaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neorob Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 neyse client sorununu aştım lakin server açılışında aşşadaki hatalrı veriyor WARNING:Redef resource 'runebook::addScrolls' WARNING:Redef resource 'runebook::quickRecall' WARNING:Redef resource 'runebook::getRuneBookLocHue' bu hataları veriyor ve oyunda yeni bir char açınca oyun başlamadan donup kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neorob Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 12:57:WARNING:(sphere_d_events.scp,68)Eval 'i_new_book_rune' ERR 'ȼ•' 12:57:ERROR:(sphere_d_events.scp,68)Command 'newitem i_new_book_rune' ERR 'Parametre hatalı.' 12:57:WARNING:(sphere_d_events.scp,98)Unterminated exp ( '( src.region.ismulti )' 12 sphere den de bu hatayı veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar