Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

üç ay kaldı(nabız yoklama)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çalışıyorum yine çalışıyorum ama birşeye yaramıyor!

Eksikler kapanmıyor!

Omfg! Mat2

kkthnxbye Mat1

Deget Edebiyat :/

Artık rüyalarıma giricek Tanzimat Dönemi Edebiyatı,Fecr-i Ati topluluğu,Türev,İntegral,ÖTF falan filan..

Bana mutluluk lazım başka türlü kafayı sıyırırım :(
Mesaj tarihi:
gece ruyamda şey gordum 1 hafta once, sene basından beri her cumartesi aslinda benim bilmedigim bi fizik dersi varmıs, kimse bana soylememiş megersem, deliriyordum ahauhua
Mesaj tarihi:
:)fizik hemde amanin.

dorycim bak bu da bi hikmettir,fizik netlerin çok ii olmasa gerek.oınlara bi şey yap,asıl dikkat et.

dediğim gibi o namazlarda önemli.
taktik veririm arada.
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
geçen senekiler amma inekmiş yav =)

250ye ağlar mı bir insan?228le yerleştim(say-2 / Kocaeli Makine Müh.) denemelerde max 230görmüştüm..Dersaneden aldığım 2 seti sadece 2 kitabı yapılmış olarak(ki 57 civarı vardı) sıfır orjinal niyetine sattım..

Ohh miss..

[ Mesaj 09 Nisan 2007, Pazartesi - 09:43 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
seneye girsem mi diye düşünüyorum. bizim okul "etik değil, hede hödö" diyip mayısa kadar ders yapacak (hayır haftada 5 saatlik dersin 2. sınavını 30 nisana koymuşlar rapor da alamıyoruz 2 hafta 1 sınav , 3+ hafta 2 sınav olayı yüzünden) , benim dışımda dershanedeki neredeyse herkes raporlu :

bir de kimyacımız "herkes toplam 180 sorudan en az 150 doğru yapacak, 2-3 hafta sonra da bunu 150 nete çıkarcaksınız" demişti o da işin tuzu biberi.

sonuç olarak 230 tan 260 a değişiyor o hafta çalışacak vakit kalmasına (ve benim o vakitte test çözmeme) bağlı olarak. senenin başında hedef bilkent burslu bilg. di ama artık babamı hacettepe bilgisayara ikna edersem oraya gideyim diyorum.

[ Mesaj 11 Nisan 2007, Çarşamba - 00:27 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
98 öss say 1. olarak biseyler yazsammı:D
veya havamı atmısım zie olup gidem

[ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 13:30 tarihinde, Olivies tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 13:30 tarihinde, Olivies tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...