Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

üç ay kaldı(nabız yoklama)

MaUWw

Öne çıkan mesajlar

Çalışıyorum yine çalışıyorum ama birşeye yaramıyor!

Eksikler kapanmıyor!

Omfg! Mat2

kkthnxbye Mat1

Deget Edebiyat :/

Artık rüyalarıma giricek Tanzimat Dönemi Edebiyatı,Fecr-i Ati topluluğu,Türev,İntegral,ÖTF falan filan..

Bana mutluluk lazım başka türlü kafayı sıyırırım :(
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
geçen senekiler amma inekmiş yav =)

250ye ağlar mı bir insan?228le yerleştim(say-2 / Kocaeli Makine Müh.) denemelerde max 230görmüştüm..Dersaneden aldığım 2 seti sadece 2 kitabı yapılmış olarak(ki 57 civarı vardı) sıfır orjinal niyetine sattım..

Ohh miss..

[ Mesaj 09 Nisan 2007, Pazartesi - 09:43 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

seneye girsem mi diye düşünüyorum. bizim okul "etik değil, hede hödö" diyip mayısa kadar ders yapacak (hayır haftada 5 saatlik dersin 2. sınavını 30 nisana koymuşlar rapor da alamıyoruz 2 hafta 1 sınav , 3+ hafta 2 sınav olayı yüzünden) , benim dışımda dershanedeki neredeyse herkes raporlu :

bir de kimyacımız "herkes toplam 180 sorudan en az 150 doğru yapacak, 2-3 hafta sonra da bunu 150 nete çıkarcaksınız" demişti o da işin tuzu biberi.

sonuç olarak 230 tan 260 a değişiyor o hafta çalışacak vakit kalmasına (ve benim o vakitte test çözmeme) bağlı olarak. senenin başında hedef bilkent burslu bilg. di ama artık babamı hacettepe bilgisayara ikna edersem oraya gideyim diyorum.

[ Mesaj 11 Nisan 2007, Çarşamba - 00:27 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...