Fin Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 saçma sapan seyler onlar ben randevuya 3 gün sonra gittim birsey olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 sınava giriorum:D son dakka golüyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Bu zamana kadar kötü olan çalışma yöntemime bir değişiklik getirdim ve bu hafta 750 soruya yakın çözerek kendimi aştım bu haftaki hedefim 1200 :D biraz abarttım ama başarabilirim herhalde :S Dershanede falan etüte kalmak çok işe yarıyor çok yi soru çözüyorum bu sayede ve haftasonları bana kalıyor en azından kalıyordu nasıl olsa yapıcak birşey yok o aradada ders çalışırım zaten şurda 3 ay kalmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 ha gayret çalışın be koçlar. off neydi o günler bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 2 gun 800 soru ben kendimi aştım oha demek istiyorum sayın seyirciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 ya lise2deyim de matematikten korkulu rüya kesinlikle "sayılar"nasıl iğrenç 1 konu bu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 oyoyoy..damarıma bastın...benimde derdim aynı..kesirli sayılardan şikayetçiyim..çok gereksiz zaten..hayır üni.de kalkülüs falan görceez o zaman ben hiç yapamam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 dory t3h ç1lg1nz! Ben 50-60 soru çözünce sıkılmaya başladım; hep sevmediim konulara denk geldi bu sıralar. Yalnız daha bu senenin başında, dershane başlamdan önceki tatilimde, akşam 7'de başlayıp gece 3:30 civarına kadar soru çözmüştüm. 750 civarı bi şeydi sanırsam, fizik & matematik karışık ama ilk ve soruları çok çabuk çözülebilen konulardı. Kendimden utanmalı mıyım O_o?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 de siz öss ye kasıyorsunuz. Ben seneye 3 üncü sınıf olacağım ya ünide. Şaka maka az kaldı.Askere falan da gidecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 ben bıraktım artık son üc ay bende acaip form düşüklüğü oluyo walla sonum iyi olur işallah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 çok kötü durumdayım...2. bölümde hiç bişi yapamıyorum...offf...feci sıkıntılar basıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 3gun 1200 soru 4. gun 200:/ cok zorladım biranda patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 dory bu kadar kasma be ters teper. Orta yolunu bul bunun o kadar kasıyorsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 dory 500 tuttur git.bi şey olmaz korkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Bu malik arkadaşımız ÖSS ye hazırlanıyor herhalde 1.8 milyon insandan biri kafayı çizse kardır mantığıyla hareket ediyor =) Ben ünideyim rakibin değilim , yardırma bence bu kadar. Yapabildiğin max e ulaş tabii ki, ama çok soru çözecem komplexine girme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 yok abi yok olmuyor..feci bunalımlardayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 3 kez öss ye girdim üçündede son 2.5-3 ay performans sıfıra düştü, son 3 ay kala kendimi kascaktım göya ters tepki doğru düzgün soru bile çözmedim,sonuç olarak sınavda vakit bile yetiştiremedim,bence son 3 ay kala daha rahat olmak lazım,sınava rahat kafayla girmek gerekir artık ne kadra net çıkarsa :P,ha bu arada Bilgisayar Teknolojileri Ve Programcılık bölümü hakkında bilgi edinmek isteyen varsa burdan açıkliyim... [ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 17:16 tarihinde, Dark_Soul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 patladi gercekten, hani bakalim bu gece kaç olucak ama 250yi aşamam gibi. annem takmıs bi 400-500 kadın gelip bakiyor ne cozdum diye. anlatamıyorum dershanedeki rehberlikçi her zaman kontrolde -kaldım mı gittim mi diye- ders yok bi sınıf verdiler-guya en iyi sınıfız- soru çözüyoruz, ne biliyim sıyırmak agır ama sinir falan kalmadı:) gerci oyle "çalişamıyoraaam" diye aglanıp kantinde ortam yapan insanları gorup ""ben bişeler yapiyorum yine de ya" diye düşünüyorum kendi kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 arkasokak bab bu kadar bunalıma girme sende say 1 den tercih yaparsın yeni sistemte bazı kısımlar say 2den alırken bazı kısımlar say 1 puanına göre alıyor mesala kimya öğrt.,Bilg öğrt,Askeri okullar, ilköğretim öğrt. gibi say 1 den alan okullarda var eğer say 2 den hiç ama hiç birşey yapamıyorum diyosan kalan 3 ay say 1 kas bu kısımlardan birini seç yada seneye ertele bu seneden say 2 ye temel atmaya başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Askeri Okul O_o Ölüm lan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 @Dory aslında boşver bence, git ortam yap... Napacan okuyup çevre yap ohh miss... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 sen ne diyon serdar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 ehu korkuyorum ya, gecen sene kazanamadıgımda üzülmüştümde bu sene kazanamazsam o zaman fena olur işte. bu kadar çaliş sonrada bi halta yaramasın:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 hala 250-260 arası dolanıyom offfff calısamıyom bende yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 2. bölümse super;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar