Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

üç ay kaldı(nabız yoklama)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu zamana kadar kötü olan çalışma yöntemime bir değişiklik getirdim ve bu hafta 750 soruya yakın çözerek kendimi aştım bu haftaki hedefim 1200 :D biraz abarttım ama başarabilirim herhalde :S Dershanede falan etüte kalmak çok işe yarıyor çok yi soru çözüyorum bu sayede ve haftasonları bana kalıyor en azından kalıyordu nasıl olsa yapıcak birşey yok o aradada ders çalışırım zaten şurda 3 ay kalmış :)
Mesaj tarihi:
oyoyoy..damarıma bastın...benimde derdim aynı..kesirli sayılardan şikayetçiyim..çok gereksiz zaten..hayır üni.de kalkülüs falan görceez o zaman ben hiç yapamam...
Mesaj tarihi:
dory t3h ç1lg1nz! Ben 50-60 soru çözünce sıkılmaya başladım; hep sevmediim konulara denk geldi bu sıralar.

Yalnız daha bu senenin başında, dershane başlamdan önceki tatilimde, akşam 7'de başlayıp gece 3:30 civarına kadar soru çözmüştüm. 750 civarı bi şeydi sanırsam, fizik & matematik karışık ama ilk ve soruları çok çabuk çözülebilen konulardı. Kendimden utanmalı mıyım O_o??
Mesaj tarihi:
Bu malik arkadaşımız ÖSS ye hazırlanıyor herhalde 1.8 milyon insandan biri kafayı çizse kardır mantığıyla hareket ediyor =)

Ben ünideyim rakibin değilim , yardırma bence bu kadar.
Yapabildiğin max e ulaş tabii ki, ama çok soru çözecem komplexine girme.
Mesaj tarihi:
3 kez öss ye girdim üçündede son 2.5-3 ay performans sıfıra düştü, son 3 ay kala kendimi kascaktım göya ters tepki doğru düzgün soru bile çözmedim,sonuç olarak sınavda vakit bile yetiştiremedim,bence son 3 ay kala daha rahat olmak lazım,sınava rahat kafayla girmek gerekir artık ne kadra net çıkarsa :P,ha bu arada Bilgisayar Teknolojileri Ve Programcılık bölümü hakkında bilgi edinmek isteyen varsa burdan açıkliyim...

[ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 17:16 tarihinde, Dark_Soul tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
patladi gercekten, hani bakalim bu gece kaç olucak ama 250yi aşamam gibi. annem takmıs bi 400-500 kadın gelip bakiyor ne cozdum diye. anlatamıyorum dershanedeki rehberlikçi her zaman kontrolde -kaldım mı gittim mi diye- ders yok bi sınıf verdiler-guya en iyi sınıfız- soru çözüyoruz, ne biliyim sıyırmak agır ama sinir falan kalmadı:) gerci oyle "çalişamıyoraaam" diye aglanıp kantinde ortam yapan insanları gorup ""ben bişeler yapiyorum yine de ya" diye düşünüyorum kendi kendime
Mesaj tarihi:
arkasokak bab bu kadar bunalıma girme sende say 1 den tercih yaparsın

yeni sistemte bazı kısımlar say 2den alırken bazı kısımlar say 1 puanına göre alıyor mesala kimya öğrt.,Bilg öğrt,Askeri okullar, ilköğretim öğrt. gibi say 1 den alan okullarda var eğer say 2 den hiç ama hiç birşey yapamıyorum diyosan kalan 3 ay say 1 kas bu kısımlardan birini seç yada seneye ertele bu seneden say 2 ye temel atmaya başla
Mesaj tarihi:
ehu korkuyorum ya, gecen sene kazanamadıgımda üzülmüştümde bu sene kazanamazsam o zaman fena olur işte. bu kadar çaliş sonrada bi halta yaramasın:/
  • Yeni Oluştur...