Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

üç ay kaldı(nabız yoklama)

MaUWw

Öne çıkan mesajlar

Bu zamana kadar kötü olan çalışma yöntemime bir değişiklik getirdim ve bu hafta 750 soruya yakın çözerek kendimi aştım bu haftaki hedefim 1200 :D biraz abarttım ama başarabilirim herhalde :S Dershanede falan etüte kalmak çok işe yarıyor çok yi soru çözüyorum bu sayede ve haftasonları bana kalıyor en azından kalıyordu nasıl olsa yapıcak birşey yok o aradada ders çalışırım zaten şurda 3 ay kalmış :)
Sosyal ağlarda paylaş

dory t3h ç1lg1nz! Ben 50-60 soru çözünce sıkılmaya başladım; hep sevmediim konulara denk geldi bu sıralar.

Yalnız daha bu senenin başında, dershane başlamdan önceki tatilimde, akşam 7'de başlayıp gece 3:30 civarına kadar soru çözmüştüm. 750 civarı bi şeydi sanırsam, fizik & matematik karışık ama ilk ve soruları çok çabuk çözülebilen konulardı. Kendimden utanmalı mıyım O_o??
Sosyal ağlarda paylaş

3 kez öss ye girdim üçündede son 2.5-3 ay performans sıfıra düştü, son 3 ay kala kendimi kascaktım göya ters tepki doğru düzgün soru bile çözmedim,sonuç olarak sınavda vakit bile yetiştiremedim,bence son 3 ay kala daha rahat olmak lazım,sınava rahat kafayla girmek gerekir artık ne kadra net çıkarsa :P,ha bu arada Bilgisayar Teknolojileri Ve Programcılık bölümü hakkında bilgi edinmek isteyen varsa burdan açıkliyim...

[ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 17:16 tarihinde, Dark_Soul tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

patladi gercekten, hani bakalim bu gece kaç olucak ama 250yi aşamam gibi. annem takmıs bi 400-500 kadın gelip bakiyor ne cozdum diye. anlatamıyorum dershanedeki rehberlikçi her zaman kontrolde -kaldım mı gittim mi diye- ders yok bi sınıf verdiler-guya en iyi sınıfız- soru çözüyoruz, ne biliyim sıyırmak agır ama sinir falan kalmadı:) gerci oyle "çalişamıyoraaam" diye aglanıp kantinde ortam yapan insanları gorup ""ben bişeler yapiyorum yine de ya" diye düşünüyorum kendi kendime
Sosyal ağlarda paylaş

arkasokak bab bu kadar bunalıma girme sende say 1 den tercih yaparsın

yeni sistemte bazı kısımlar say 2den alırken bazı kısımlar say 1 puanına göre alıyor mesala kimya öğrt.,Bilg öğrt,Askeri okullar, ilköğretim öğrt. gibi say 1 den alan okullarda var eğer say 2 den hiç ama hiç birşey yapamıyorum diyosan kalan 3 ay say 1 kas bu kısımlardan birini seç yada seneye ertele bu seneden say 2 ye temel atmaya başla
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...