Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kadıkoy civarındaki net zortlaması ?


ZeuZ

Öne çıkan mesajlar

su son iki gundur internetin asırı yavasladıgını farkettim. ustune internetten oynadıgım oyunlarda lagden gecilmedigini ( dota ) ve herhangi bir dosyayı eskisinin 5/1 oranda daha yavas indirdigini bazen indiremedigini farkettim. bu konuda bilgisi olan varmı acaba ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok mesela gene milletten ozur dileyerek oyundan cıkmak zorunda kaldım. benim dısımda bi kac kiside daha vardı aynısı onun dısında herkes bende lag 0 diyordu. bu iki gundur boyle anlamadım sebebini. benden baska yasayan yok sanırsam ):
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet bende kadıköy çevresinde oturmaktayım.2 gündür gerçekten bağlantı berbat ötesi.

adsl destek hattını aradım.fakat bana bir sorun olmadığını bağlantılarımı kontrol etmemi söyledirler.bugün böyle bir şikayet varmı diye sorduğumda klasik cevap olarak bağlantılarınızı kontrol edin bize bugün henüz böyle bir şikayet gelmediğini belirtti...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

213873543873 kisi aradıgı icin boyle bir cozume basvurmus olabilirler. yani " birsey yok " muhabbetine ama gecen carsambadan beri bir olay var high id ile en az 10 mb ile indirdigim dosyaları simdi 200kb lerle indiriyorum . olucak sey degil dota desen yok uo desen yok .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

size yeni bir conspiracy theory. ttnet kablo internet ve adsl kullanicilarinin bazilarini donemsel olarak semt semt surunduruyor,cikislarini kisiyor, boylece yurt disi cikisindan tasarruf etmeye calisiyor. bir kac gun kadikoy-atasehir hatti kablointernet kullanicilari topluca surunurken, bir kac gun sonra baska semtlerde bazi santrallerin topluca adsl leri surunuyor. bunu kalabalik cikis gerektiren sehirlerde semt semt yaparak yurt disi cikisini idare ettiriyorlar.

bir nevi elektrik tasarrufu icin semt semt kesinti gibi:p


aha buyrun, bir taraflarimdan uydurdugum komplo teorisi. insan uydurmak isteyince neler yaziyor :p

[ Mesaj 04 Mart 2006, Cumartesi - 11:17 tarihinde, Namessar tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...