Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çok acil yardım.


Nicolas

Öne çıkan mesajlar

merhabalar.

wow a başlayacağım ancak sendit.com' da cd şu an stoklarda yok.
[email protected] a mail attım blizzard sunucuların doluluk oranına göre ne zmn piyasaya cd çıkartırsa o zaman ellerine gececeklerini söylediler.

şimdi asıl sorum şu.

bir arkadasım accountunu satıyor. ondan satın alıcam. şimdi ben ondan satın aldığım account ile istediğim sunucuda 0 dan başlayabilirmiyim ? diğer actığı karakteri silicem. silme imkanım var sanırım ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşından satın alacağın oyunun içerisinde kaç tane karakter olursa olsun, istediğin serverdan istediğin class la sıfırdan başlayabilirsin. yalnız içindeki karakterleri sileceksen, eğer aynı serverda sıfırdan oynayacaksan sileceğin karakterdeki paraları almayı unutma. üzerinde ne varsa sat parasını al :d
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iyi guzel de yine de karakteri silmene gerek yok. alacagin karakterin meslegine gore meslek secersen baya ise yarar hatta. ne biliyim enc ve alc varsa sen de herb ve skin secersin mesala. bitkileri toplar potlari yaptirir, disenc icin filan kullanirsin. parasal acidan da oldukca rahat edersin. tabi ayni sunucuda acarsan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

peki ben arkadaşımdan hesabı satın alınca şifre değiştirme ana mail değiştirme işlemlerini hangi adresten yapabilirim ?
ve ana maili değiştirdiğimde şifreyi değiştirdiğimde arkadaşımın hesabı tekrar alma gibi bir durum sözkonusu olabilirmi ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...