Hagen Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 arkadaşlar silah ve armor seçerken bir türlü karar veremiyorum.. şu aşağıdaki silahlardan hangisini seçmeliyim,sebebiyle birlikte bi anlatırsanız çok sevinirim.. blight: 93-141 dmg speed 2,70 43,3 dps chance on hit: diseases a target for 50 dmg and an additional 180 dmg over 1 min. bonebiter: 105-159 dmg speed 3,40 38,8 dps +20 strength, +10 stamina, weapon dmg +5 bir de genel olarak silah ve zırh seçimlerinde neye dikkat etmeliyim, önceliğim ne olmalı yorumlarınızı yazarsanız çok iyi olur, teşekkürler herkese şimdiden.. [ mesaj 03 mart 2006, cuma - 17:29 tarihinde, hagen tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 17:30 tarihinde, Hagen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ben blight kullanıyorum memnunum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 neye göre silah seçiyorsunuz sorusu çok göreceli bir kavram herkes kendi uyguladığını yazıcak doğal olarak.o yüzden ben sadece tavsiyede bulunucam.silahları kendin 2ye ayır pve ve pvp için. pvp silahlarında dikkat edeceğin husus, dps ile birlikte max damageının yüksek olması çünkü vurucağın instant vuruşlarda crit giderse daha fazla zarar verirsin.ayrıca pvp için chance on hit: tarzı özelliklerinin direkt damage vurması yani gives x damage over y seconds olmaması. pve silahlarınıda kendin içinde instance ve grinding için iki farklı kategoriye ayırabilirsin.instance silahlarında tank olucak isen defense ve +sta veren itemlar tercih sebebidir.grindler için yüksek dps ve bol stat veya chance on hit'e sahip silahlar öncelikli olmalı diye düşünüyorum. zırhlar içinde aynısı geçerli pvp ve pve olarak ayır ona göre giy, kuşan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 classın nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagen Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 classım paladin.. yanıtlayanlara teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 o levellarda, bonebiter üzerindeki statlar sana daha yardımcı olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 kesinlikle bonebiter, ms warriorsan hizli silahlardan uzak duracaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ne ms warrior'ı adam paladinim demiş, uraşma kardeş 100 hp le falan tak blightnını koluna ohhh miss o 20 strden gelicek ap 40dır zaten oda 2dps mi ne ediyo, 3dps karın var blighla ayrıca bıkmadınmı bonebiterdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagen Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 e benim iyice kafam karıştı şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 paladin için max dmg değil dps önemli. max dmg instant ataklarla dps yapanlar için önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 bonechewer lvl 43 de yada lvl 47 de stoneraven sorada av de ice barbed spear =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar