Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kazaa yardımı

umutsavaci

Öne çıkan mesajlar

Ya benimde kazaa ile ilgili bi problemim bir türlü bulduğu source yetmiyor.. 2 kişi buluyor ulan indir yok.. more sources needed diyor.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım

Sosyal ağlarda paylaş

http://www.paticik.com/forum/view.php?id=43466

o kadar kasıp yazdık.
bir işe yarasın di mi açtığımız topic?

mp3 konusuna gelirseki benim hiç başıma gelmedi.
Winamp ve Kazaa Lite'ın son sürümlerini kullandığından eminsin di mi?
ayrıca en fazla resources olanlardan çek, onlar bozuk çıkmıo genelde..[hline]Arkadaşlar lütfen topic açarken başlığa dikkat edelim. İçeriği ve başlığı daha açıklayıcı yazalım. Ayrıca: İmza ve Quote hakkında Emaleth'in yazdıklarını iyi okuyun. Daha düzenli forumlar dileğiyle...
Sosyal ağlarda paylaş

ben normal kazaa kullanıyorum lite kullanmıyorum ama bişi soracam ben kazaa lite da birşey duydum birçok kullanıcıdaki dosya için mesela kazaa da 13 userda versa genelde 10 una bağlanıyo ama kazaa lite da yalnızca 1 kişiden indiriyomuş (en yüksek bandwith li olanından) bu doğrumu yoksa gene kazaa gibi birçok kişiye bağlanıpta indiriyomu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Estel_Anorien, 09 September 2003 18:58 tarihinde demiş ki:
Ya benimde kazaa ile ilgili bi problemim bir türlü bulduğu source yetmiyor.. 2 kişi buluyor ulan indir yok.. more sources needed diyor.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım

hah abi metallica i disappear arattım 18 users dedi la sora bi baktım more sources needed diyo
öyle bi küfür kombinasyonu kurdum ki kazaa yı yapanların 5 nesil önceki akrabalarının kemikleri sızlamıştır[hline]Infernal, The Avatar of Bodom
Grim Fandango Turkish Fan Club
felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
umutsavaci, 10 September 2003 13:56 tarihinde demiş ki:
ben normal kazaa kullanıyorum lite kullanmıyorum ama bişi soracam ben kazaa lite da birşey duydum birçok kullanıcıdaki dosya için mesela kazaa da 13 userda versa genelde 10 una bağlanıyo ama kazaa lite da yalnızca 1 kişiden indiriyomuş (en yüksek bandwith li olanından) bu doğrumu yoksa gene kazaa gibi birçok kişiye bağlanıpta indiriyomu

kazaa lite = kazaa+speedup+disableshare
yani kazaa ne yapıyorsa hem onları yapıyor hemde daha fazlasını.[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional |
| Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun |
| Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy |
Sosyal ağlarda paylaş

light daha mı az yapar bilmiyorumda 6 aydır lite kullanırım hiç bir sorun görmedim user lvlı 1000 yapıyor bu sayede sürekli hızlı dl imkanı sunuyor ayrıca sürekli speedup sayesinde hızı korumaya yarıyor bende 64kb kablonet var sürekli 16kb ile dl yapıyorum kazaadan.
Yani Kazaa Lite normal Kazaadan iyidir.[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional |
| Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun |
| Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy |
Sosyal ağlarda paylaş

ısrarla açtığım topicte sorularınızı sormanızı bekliyorum.

ama yine de cevaplıyım.
Kazaa lite k++ = Kazaa + Avipreview + Speedup + Kazaahack + K-Dat + K-Sig + Kazupernodes

Yani kazaa'da sen 30 kullanıcı bulup bunların 5inden çekebiliyorsan, Kazaa'lite'da 15'inden çekersin.

Çünkü Speedup habire find more resources yapıyor. Kazaahack zaten participation seviyesini 1000 yaptığı için diğer kullanıcılardan çekerken sırada daha az beklersiniz.

Ayrıca 30 kullanıcı var diye o dosyayı indirmeye başladınız.
Ama more sources diyor.
Bunun birkaç nedeni vardır:
O 30 kullanıcının bazıları offline olmuştur.
Bazı kullanıcıların upload limiti n olduğundan, siz o n kullanıcılardan biri değilsinizdir.
Ya da o sırada o kullanıcıyı bulamamıştır.

Siz dediğim gibi speedup kullandığınız ve sürekli dosyaları kontrol ettiğiniz sürece çekmemeniz mümkün değil.[hline]Arkadaşlar lütfen topic açarken başlığa dikkat edelim. İçeriği ve başlığı daha açıklayıcı yazalım. Ayrıca: İmza ve Quote hakkında Emaleth'in yazdıklarını iyi okuyun. Daha düzenli forumlar dileğiyle...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...