extreme Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 zebulanın scriptlerin indirdim bir kaçını dnemedım çlışıyor guzel ama yapamadığım şey Damagleri ayarlamak yanı silahların damage lerini ayarlamak için hangi dosyaları alıp kendı scriptimin içine koymam gerektiğini bulamdım yada sadece silahlar içi ne diye aratmayalıyım bunu iyice skılmaya başladım yardımcı olursanız sevincem Bilseydim başlmazdım bu server işine ama sonuna kadar geldım sayılır bırakmakda istemiyorum zebulanın içinden nerden nelrei alacağımı solersenız sevincem arkdaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Kac tane daha topic acmayi dusunuyorsun ayni konuda?[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 extreme, Bencede Baggio Haklı 10 tane topiç açma bi tane aç oraya yaz sorununu zamanında banada böle diolardı şimdi akıllandık :) şimdide ben artık diorum... :-P !!Ardenia!! !!Bilemeceğinz Tehlikeler!! !!Cok Yakında Gelıor!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
extreme Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 ya altı üstü 2 tane yazdım hem yazdımda ne oldu ki kısmenın cevap verdiği yok. serverın herşeyi bitti ama halen daha skılle göre veremiyorum damageleri Baggio sende biliyosan bişi sole anlakı nekadar zor durumdayım hazır bir server sadece bu sebepden beklıyor uyuz oldum yanı bilen bir varsa bu skılle göre dama nasıl veririm solesin plsss hem 2 kere yazmamın kıme ne zararı oldu anlamadım yardımcı olursanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Sen bu server işine bittimi dion ya bence yeni başlamışın ve keçke başlamasaydın saçların beyazlayana kadar yolun var uheuhe nebulanın içinde onlar ayarlı zaten yani ayrıca bi ayar yapmaman gerekio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
extreme Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 yaben nebulanın scriptlerini hiçbirin kullnamıyomkı içinde ayarlı olsun once oku ve anla en baştakını ya ben nebulanın içindeki hangi dosyaları alsam da kendı scriptime koysam damage sorunun çöşmüş olurum dedim server işine yenı başlamadım bitti server başka bir sorunumda yok sponsor bile hazır okudugunu anla biraz kusura bakma biraz sert cevap veriyorum ama bu olayı hallemteden sakınleşemeyeceğim sadece bu damaga olayı kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 uehueh eventslere bak orda olabilir haklısın bende bu aralar biraz sinirliyim bende connector yapıyorum vb ile ama hata verio benimde nevrim dondu 3 5 gundur bu arada benim sorunumuda blen varsa pls ozel bi msj bekliom[hline]Şu linke girip continue derseniz size minnettar olucam [url www.kingsofchaos.com/page.php?id=520231]=saolun[/url] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 itemsb1.scp , 2 ,3 falan bole giido bunların icinde olmasi lazim onun dısında bide magic weapon var sanirim onda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar