Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zebula da damage

extreme

Öne çıkan mesajlar

zebulanın scriptlerin indirdim bir kaçını dnemedım çlışıyor guzel ama yapamadığım şey Damagleri ayarlamak yanı silahların damage lerini ayarlamak için hangi dosyaları alıp kendı scriptimin içine koymam gerektiğini bulamdım yada sadece silahlar içi ne diye aratmayalıyım bunu iyice skılmaya başladım yardımcı olursanız sevincem
Bilseydim başlmazdım bu server işine ama sonuna kadar geldım sayılır bırakmakda istemiyorum zebulanın içinden nerden nelrei alacağımı solersenız sevincem arkdaşlar
Sosyal ağlarda paylaş

ya altı üstü 2 tane yazdım hem yazdımda ne oldu ki kısmenın cevap verdiği yok. serverın herşeyi bitti ama halen daha skılle göre veremiyorum damageleri
Baggio sende biliyosan bişi sole
anlakı nekadar zor durumdayım hazır bir server sadece bu sebepden beklıyor uyuz oldum yanı
bilen bir varsa bu skılle göre dama nasıl veririm solesin plsss
hem 2 kere yazmamın kıme ne zararı oldu anlamadım yardımcı olursanız sevinirim
Sosyal ağlarda paylaş

yaben nebulanın scriptlerini hiçbirin kullnamıyomkı içinde ayarlı olsun once oku ve anla en baştakını ya ben nebulanın içindeki hangi dosyaları alsam da kendı scriptime koysam damage sorunun çöşmüş olurum dedim
server işine yenı başlamadım bitti server başka bir sorunumda yok sponsor bile hazır okudugunu anla biraz kusura bakma biraz sert cevap veriyorum ama bu olayı hallemteden sakınleşemeyeceğim sadece bu damaga olayı kaldı
Sosyal ağlarda paylaş

uehueh eventslere bak orda olabilir haklısın bende bu aralar biraz sinirliyim bende connector yapıyorum vb ile ama hata verio benimde nevrim dondu 3 5 gundur bu arada benim sorunumuda blen varsa pls ozel bi msj bekliom[hline]Şu linke girip continue derseniz size minnettar olucam [url www.kingsofchaos.com/page.php?id=520231]=saolun[/url]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...