tazz Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 beyler biri bana Dragon a mesela Ayıya binme Scplerini yazar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 snrm onun için script ten fazlası gerekio.. mul dosyalarıyla ilgiliydi galiba..onları deiştirmen gerekebilir.yeni başladıysan uğraşmanı tavsiye etmem çünkü bıktırabilio zor biraz..[hline]Diadan Locke blesses you!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tazz Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 ya bilen varsa tek tek yazsın biraz yeniyim pek bilgim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 su forumlara bir bak bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Forum 1 Forum 2[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 bu sekilde cok konu acıldı neden arastırmadın ama genede cevap vereyim evet var ama verdataya ihtiyacın var polar bear a yada dragona binmek icin tek onu soyleyim aratırdıgın taktirde zaten scpleri adam yayınlamıs bir konuda[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Yasak koyun artık bole şeylere Bole Hani Klişeleşmiş Dragon'a Binme filan Başlangıç yerleri bi da söyletmeyin Forum kurallarına ekleyelim araştırmayı deneyin önce bi kardeşim bulamazsanız yazın lütfen yani[hline]Çöp Arabası Geçmiomu Burdan Belediyeye sölicem ! Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tazz Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Ya tamam aradım onları buldum en basta ama anlamadım yapamadığım için bu konuyu açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uragano Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Arthur salak salak konuşacağına ya yardım et ya hiçbirşey yazma.Sanane millet ister arar ister aramaz seni söyle yardım et diye zorlayan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Urugano sacma konusan sensın daha kac kere bunun acıklaması yapılcakki.Yani kusura bakmayin en geri zekali insan bile okusa o forumlari mutlaka yapar.cokmu zor verdata indiricen ultima klasorune koycan patch leyecen scp lerinie sphere/scripts koycan.Sunu 100 kere anlatmaya ne hacet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Ayrıca bu konu sıkcasorulanlarda bile var.Sanırım bulmak cok zor degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar