_Sir_Lancelot_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Bu sene ankaraya geliom ailem kavaklıderede ew tuttu internet bağlantısı için önüme 3 tane seçenek geldi hangisini seçeceğime karar weremedim... Telekomun offical sitesinde de adamlar süper anlatmış biz bişey anlmayalım diye (özellikle ISDN bölümü) sonuç olarak fiyat/performans bakımından hagisini önerirsiniz Sir Lancelot[hline]İCQ::yapma: MAİL::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 internet bolumune hoppacik yapsin thread amca :) baglanti olarak kablo oneririm kullandigim icin dierlerini bilemicem ama adsl'ide gecme derim[hline]imzada neymi$? [Bu mesaj thanatos tarafından 03 September 2003 11:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Sir_Lancelot_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 eheh bende bunu arıodum biri bişey yazdı mı die saf saf internet bölümünde el alışkanlığı buraya yazmışız :) sorry[hline]İCQ::yapma: MAİL::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 bende kablo var baya da memnunum[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki: ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 28 sayfa) [b]frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Sir_Lancelot_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 hmms ne kadar ödüyorsun aylık http://www.kablonet.com da sadece modem fiyatını gösteriyor aylık n kadar ödendiğini yazmıyor Türk telekom will be Türk Telekom :)[hline]İCQ::yapma: MAİL::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 şimdi şöyle söyliyeyim ısdn alırsan vede buradaki birçok insan gibi bilgisayrı haftada bir kapatmaya kalkarsan ay sonunda gelecek fatura ile feza ya çıkarsın adsl güzel bir teknoloji ama oturmadı telekom şuan fiyatları cable dan ucuz tutup sistemi yerleştiritken test yapacağı kobaylar bulmaya çalışıyor bir kere oturdumu şok bir zamanla cable dan pahalı olucak buna nasıl bukadar emin olabiliyorum derseniz dünyanın heryerinde adsl cable dan pahalıdır burası türkiye demek ki çok daha pahalı olucak cable nispeten oturmuş bir sistem herşey bağlayan adamlarda bitiyor az ek le kabloyu getirir vede düzgün ayar yaparlarsa (ayar inanılmaz önemli) ne koparsın nede hızın düşer ben 15 kb dl yapıp aynı anda mmorpg oynayabiliyorum[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Kablonet aylık 61 milyon modem fiyatı 75 dolar[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 oha nasıl o kadar hıza ulaşıyorsun? ayarı ben yapabilir miyim? yoksa çok mu çakalım? ahah süperim!?![hline]There's a heaven above you baby... [Bu mesaj -Melancholy- tarafından 04 September 2003 22:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 valla net iyise 15 kb bana az bile := 19 20 ile dl yapııp oyun oynadığımı biliyorum bende :) bide ayarı sen yapamazsın zaten sana bırakmaz lar yapman icin[hline]Deli Kupheli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 said: Mighty_THoR, 03 September 2003 11:22 tarihinde demiş ki: şimdi şöyle söyliyeyim ısdn alırsan vede buradaki birçok insan gibi bilgisayrı haftada bir kapatmaya kalkarsan ay sonunda gelecek fatura ile feza ya çıkarsın adsl güzel bir teknoloji ama oturmadı telekom şuan fiyatları cable dan ucuz tutup sistemi yerleştiritken test yapacağı kobaylar bulmaya çalışıyor bir kere oturdumu şok bir zamanla cable dan pahalı olucak buna nasıl bukadar emin olabiliyorum derseniz dünyanın heryerinde adsl cable dan pahalıdır burası türkiye demek ki çok daha pahalı olucak cable nispeten oturmuş bir sistem herşey bağlayan adamlarda bitiyor az ek le kabloyu getirir vede düzgün ayar yaparlarsa (ayar inanılmaz önemli) ne koparsın nede hızın düşer ben 15 kb dl yapıp aynı anda mmorpg oynayabiliyorum[hline]MAN WHO WALKS ALONE adsl hizmetini sadece telekom vermeye devam ettigi sürece cableden ucuz olmayacak hatan var(telekom sürekli tekel stratejisinü güddügü için bu boyle-ttnet,aycell diger ornekleri) cable ise bizdeki gibi bolge bolge farklı firmaların tekelinde degil rekabet var 2-3 firma var içlerinden birisini seçiyorlar isveç te 512k cable 25 dolar aylık ve standart bunun 256 si 128 falan yok 512 den baslıyor[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 said: _Sir_Lancelot_, 03 September 2003 11:08 tarihinde demiş ki: Telekomun offical sitesinde konu disi olucak ama niye offical? turk telekom resmi sitesi demek daha mi zor?hadi gecelim resmi demek istemiyosun peki niye official diilde offical?[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]Talk to the hand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Sir_Lancelot_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 said: green_martian, 05 September 2003 07:04 tarihinde demiş ki: said: _Sir_Lancelot_, 03 September 2003 11:08 tarihinde demiş ki: Telekomun offical sitesinde konu disi olucak ama niye offical? turk telekom resmi sitesi demek daha mi zor?hadi gecelim resmi demek istemiyosun peki niye official diilde offical?[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]Talk to the hand Haklısın tamamen konu ile alakasız ![hline]İCQ::yapma: MAİL::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 said: Silthanas, 05 September 2003 03:02 tarihinde demiş ki: said: thanatos, 03 September 2003 11:15 tarihinde demiş ki: baglanti olarak kablo oneririm kullandigim icin dierlerini bilemicem ama adsl'ide gecme derim bu nasil bir celi$kidir ya? hem digerlerini bilmiyorum diyosun hem de dsl kullanmamasini oneriyosun... anlatmak istedigim o degil adsl'ede bak bakmadan gecme demek istedim[hline]imzada neymi$? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Sir_Lancelot_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Bağlantı olarak Asdl de telefona mı bağlanıyor yoksa cable gibi başka bir yere mi eğer telefona ise telefon parası geliyor mu extraa olarak veya o tel ile arama ve gelen aramayı alma yapılabilmekte mi[hline]İCQ::yapma: MAİL::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Hayır telefon parası gelmiyor ek olarak aylık sabit 49 milyon TL Kablonet fiyatından pek haberdar değilim fakat yukarıda yazılmış. Benim bölgemde şu an Kablonet yok ADSL hizmeti var ama port bekliyoruz. Öncelikle gideceğiin yerdeki altyapıya bak Telekom'un sitesinden ADSL hizmeti olup olmadığını, Bulunduğun bölgeye bakan Kablo şirketinden de o bölgede olup olmadığını öğrenebilirsin. Bu son cümlem saçma oldu ama mesela kablotv olup kablonet olmayan bölgeler var (örnek burası) Birkaçtane kablo şirketi war zaten bulman çok zor olmaz. Son olarakta Rumeli Holding'e aitolan Aktifkablo.net i tavsiye etmem kabloneti bırak şu anda KabloTv miz bozuk ancak birçok yeri aramamıza rağmen tamir edecek insan yok sebep sorulduğunda cewap uzanların olmasıymış... Ben kendi bölgemdeki ADSL sırasına girdim yetkili bayan bana boşwer kabloneti benimde yeğenim ADSL kullanıyo hem daha hızlı hemde çok daha ucuz demişti. Bir kokoreççi kendi kokoreçini yiyosa o kokoreçe güvenirim yerim ilkesinden yola çıkarak bende ADSL sırasına girdim Kablonet gelsede almak istemem doğrusu. http://www.aktifkablo.net http://www.kablonet.com http://www.ultratv.net Birkaç kablo şirketi linki ortadaki yanlış olabilir ama diğer ikisi doğru... ISDN konusuna hiç girme derim sadece biraz daha hızlı Dial-UP Bağlantısı o girdiğin kadar giriyo artık bizmi internete giriyoruz yoksa omu bize... Herneyse.[hline]< V ò d à n > Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Sir_Lancelot_ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 asdl için modemlerin site adresini wermiş TT. ZYXEL die bir firma fakat fiyatları yazmıyor arıyacaktım sonra wazgeçtim kaç para olduğunu bilen warmı?[hline]İCQ::yapma: MAİL::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 2004 yılında Sol Adsl hizmeti vermeye başlıyormuş. Fiyat 40$ imiş sanırım 128/32. ----------- tavsiye'me gelince ISDN asla Adsl olabilir Cable ii olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 berkh20 görüşürüz elbet ankarada :-) kablonet öneririm bu arada..[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 SOL ün vericeği DSL hizmetide ISDN i gibi limited olur 512 MB indirdikten sonra hızı düşüyomuş ISDN inin efendim way be saolsn sanki chat yapacaz 1 ay boyunca chat yapsam 512 MB veri transferi olur manyakmı bunlar Bırakın abiler yine en iyisi TT dir eninde sonunda oda ayağa kalkmak zorunda rekabet için eninde sonunda![hline] V ò d à n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 kablo kullanıyorum memnunum bakalım simdilik[hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Kablonet kullanıcısıyım.128k bağlantım var oturduğum bölgede fazla kullanıcısı olmadığı için çok rahatım.25kb ortalama hızda DL yapıyorum.Türkiyedeki serverlarda pingim 15 in altında oluyor genelde.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Oturduğun bölgede çok kablonet kullanıcısı varsa ADSL kullan.Çünkü hızın orda sabit oluyor upstream/downstream user çoğaldığında düşmüyor vs.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Adsl şuan için cable dan çok eride görünüyor. Çok zayıf altyapısı yüzünden. Her konuda Cable üstün. Bana göre Tek dezavantajı varki büyük bir dezavantaj, sabit ip olması. Başka da birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar