Ringeril Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 merhaba arkadaşlar, malum her patch den sonra kullandığımız addonlar genelde sorun çıkarıyor. load out of date diyerek geçiştiriyordum bu güne kadar ama tümm addonlarımı silip yenilemek istiyorum. titan panel, ct_raid ve atlas addonları epey işimi görücek.eksik olarak, kendi hp ve rage imi sayısal olarak gösteren ve moblarında canını ve manalarını sayısal olarak gösteren bir addon arıyorum. general chat ve diğerlerinin bulunduğu kısımla aldığım ve verdiğim damageleri gösteren kısmı ayırabileceğim bir addon arıyorum. son olarak cooldown u olanlara geri sayım yapacak ve kullandığım yada aldığım buffların süresini gösteren bir addon arıyorum. unuttum, önerebileceğiniz damagemeter addonu hangisi? teşekkürler şimdiden... [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 13:58 tarihinde, Ringeril tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 cd leri cd timer addonu gösterıyor,pearl unit frames karsındakılerın ve senın mana/hp ni sayısal olarak verır ama bence duf ve dab kullan herseyi kendısı gösterıyor.birde titan panel hem işlemcini kasar hemde abuk sabuk hatalar verir onun yerine telo's info barı kurmanı tavsıye ederım,aynı işlevi yapar yuzde 100 transparandır ve sacmalamaz.mobhealth2 addonuda mobların hp ve manasını gözterir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ilginç buraya yazmaya çalıştığım mesajı kabul etmiyor hep 500 hatası veriyor. [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 14:08 tarihinde, DeMiRMaSKe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 scrolling combat olmazsa olmaz. ezdismount çok kullanışlı. trinket menu, spell alert, super inspect [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 14:10 tarihinde, Rebelution tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringeril Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 duf ve dab ın ne olduğunu yazabilirmisin acaba? :) pek addon bilmemde, birde telo's mode u curse-game de buldum ama screenshot yok :( akşam bir kurup denerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 discord action bars ve discord unit frames(bu frames sana party,raid vs herkesın hp ve manasını gösterıyor).tele inanılmazdır,daha once begenemeyenla karsılasmadım.decursive ide unutmusum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 warrior'san tabii ki de taunt buddy =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringeril Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 indirdim hemen mirage akşam kurucam sağolasın... tebrikler bu arada addon çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 forum düzeninni icine ettim kusura bakmayin, ama spoiler veremedim bi türlü sag altta oluyor normalde raid menüleri raidde olunca smart self cast - yararli büyüleri direk bana atiyor ally hedef secmeyince ct_raid : hem raid uyarilari, hem mana conserve hem emergency monitor falan icin, baya yararli spell alert : karsi tarafin basladigi büyüleri haber veriyor scrolling combat text : kafada scroll halinde yazilar yaziyor iste aldigin dmg, heal falan filan bufftimers : gerci artik bu otomatik olarak oyunda da var, ama bufflarin altinda dakika ve saniyelerini yaziyor iste bi addon var nefarian debuff'i yiyince heal atmami engelliyor barlar nurfed bars atlas var bir de instance haritalari icin [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 15:03 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 addonlari birak hatuna bak :) ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringeril Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 teşekkürler ss için. yanlız raid yazıları ile diğer bilgileri ayıran addon hangisi onu çözemedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 pardon onu yazmayi unutmusum, baya süper bisey o bir nevi combat log iste (sagdakini diyorsan tabi) güzel bir sekilde derleyerek yaziyor hitsmode adi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 sol üstteki olayı değiştiren addonun ismi ne?per.l gibi geldi ama daha ufak görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bari diyorsan üstteki, o titan interface i degistiren, evet nymbia's p erl unit frames Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 @penth abi o profil kısmını değiştirmeye yarayan mod hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creane Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 peki arkadaslar bu bahsettikleriniz icin bi link varmı ? ben bulamadım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ui.worldofwar.net te ve cursegamingde bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creane Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 cok saolun bide bu eklentiler patch sürümü ile ilgilimi [ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 18:52 tarihinde, Creane tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ya bu hitsmode'un yeni bi versionu yokmu?curse-gamingdeki eski version sanırım çalışmadı.ui.worldofwar.net tede bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 belki de görmemissindir chat/combat penceresinin yanina bir tab daha ekliyor, onu sürüklüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 bende birşey çıkmadı.zaten komutuda çalışmıyo.üşenmesem baştan yükleyecem addonu sonra denerim bir daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 addon klasörüm al upload ettim tüm addonlarimi buraya, burdan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalitzburg Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 healing done da 2. olmussun yazık sana orayı kapasaydın. . . . bide o itemlarla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 sağolasın deniyim bir daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creane Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 tesekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar