Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

addon tavsiyesi

Ringeril

Öne çıkan mesajlar

merhaba arkadaşlar,

malum her patch den sonra kullandığımız addonlar genelde sorun çıkarıyor. load out of date diyerek geçiştiriyordum bu güne kadar ama tümm addonlarımı silip yenilemek istiyorum.

titan panel, ct_raid ve atlas addonları epey işimi görücek.eksik olarak, kendi hp ve rage imi sayısal olarak gösteren ve moblarında canını ve manalarını sayısal olarak gösteren bir addon arıyorum.

general chat ve diğerlerinin bulunduğu kısımla aldığım ve verdiğim damageleri gösteren kısmı ayırabileceğim bir addon arıyorum.

son olarak cooldown u olanlara geri sayım yapacak ve kullandığım yada aldığım buffların süresini gösteren bir addon arıyorum.

unuttum, önerebileceğiniz damagemeter addonu hangisi?

teşekkürler şimdiden...

[ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 13:58 tarihinde, Ringeril tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

cd leri cd timer addonu gösterıyor,pearl unit frames karsındakılerın ve senın mana/hp ni sayısal olarak verır ama bence duf ve dab kullan herseyi kendısı gösterıyor.birde titan panel hem işlemcini kasar hemde abuk sabuk hatalar verir onun yerine telo's info barı kurmanı tavsıye ederım,aynı işlevi yapar yuzde 100 transparandır ve sacmalamaz.mobhealth2 addonuda mobların hp ve manasını gözterir
Sosyal ağlarda paylaş

forum düzeninni icine ettim kusura bakmayin, ama spoiler veremedim bi türlü

sag altta oluyor normalde raid menüleri raidde olunca
smart self cast - yararli büyüleri direk bana atiyor ally hedef secmeyince
ct_raid : hem raid uyarilari, hem mana conserve hem emergency monitor falan icin, baya yararli
spell alert : karsi tarafin basladigi büyüleri haber veriyor
scrolling combat text : kafada scroll halinde yazilar yaziyor iste aldigin dmg, heal falan filan
bufftimers : gerci artik bu otomatik olarak oyunda da var, ama bufflarin altinda dakika ve saniyelerini yaziyor iste
bi addon var nefarian debuff'i yiyince heal atmami engelliyor
barlar nurfed bars
atlas var bir de instance haritalari icin

[ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 15:03 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...