Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 @freeedom: şimdi bu espri miydi yoksa ayar verme çalışması mı? yoksa ben mi bi şey anlamadım bu laftan? [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 20:29 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Courtney Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 gözümsün kojiro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bi de hit alır bu topikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Courtney Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Evt ALIR.Niye almasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Benim staffım nerde ulen kafana critical damage cakılıp instant kill yemen lazımdı senin nerde bu devlet nerde bu millet. Elemanlar berserk olup bitirmişler olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Courtney Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 HAHA DEBUFF RULZ.. berserk,charge ların hepsini DEbuff ettim MAZUHSADFSDF Yaklaşma Ds ile yerim hepinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 . [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 20:53 tarihinde, Geronimo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 :D bu nedır ya hahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 kal geldi bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 said: ezdiğini sandın yanıldın ama neyse bak messor ne yazmış gidin burdan kendisinin seviyesi çok üstün ya bizle konuşamaz aynı forumda sen de onun gibisin sanki tüm hayatımız düzgünde forumumuz düzgün olcak mükemmele ulaşmaya çalışan herkesi herşeyi bilen ideal insanlar varya sende onlardansın aferin kolay gelsin sizden bişey olmaz mutsuz olacaksınız mutsuzuz zaten, aradığımızı bulamadığımız için. 5-6 sene önceki havadan eser kalmadığı için. insanın elindeki güzel birşey başkaları tarafından yokedilince insan sinirleniyor. evet forumumuz düzgün olacak. çok istedik. düzgün halini de yaşadık. ama bizler değiştik, konularımız değişti, muhabbetlerimiz değişti. yine aynı havada değişmiş bizleri burda görmek mutlu edecekti. ama şahsen artık haz almamaya başladım. elimden birşey gelse yapardım. ama ipleri tutan ben değilim malesef. geronimo da doğru söylemiş. hayyydii gidin burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 dayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar