Geronimo Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 hakkat kim uraşır acaba bu fake likle,hiç mi işi gücü yoktur bu insanların.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Courtney Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ben uğraşırım severim fakeliği :D eğlenceli en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 eru senmisin yine , serefsiz. nickimin karizmasini batirdigin yetmedi demek ha. git burdan =(((8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 @freedom:sana sürekli yazıları tam olarak okumadan ve anlamadan yorum yapıyorsun dedim kaç defa ancak hala aynı tavrını sürdürmektesin,vanille'nin orda kime bile yazdıgına dikkat etmeden sen hemen kendi üzerine alınıyorsun,insanların yazdıklarını kendi görüşüne göre okuyorsun ve at gözlükleri ile bakarak yorumluyorsun sonuçtada cool'um tarzı yazılar yazarak insanları ezmeye çalışıyorsun... @vanille : kesinlikle haklısın bu tür insanlarla uğraşıyoruz burda birde üzerinde bazı kimseler dalıyorlar iyice karıştırmaya çalışıyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bişe sormak istiyorum, siz napiyorsunuz? kim kime laf sokuyor? sçsfakein canı sıkılmıs ortam yapiyor aklinca. garbıcı oneririm bu arkadaslara, konu dısını batirdiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Courtney Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ASDFJIASDFJIASF kop Karizmanı yesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 eru kışkışçımısın hea :) fakecan seni eaheuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freeedom Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 khalad sen kadıköy buluşmasına geliyosun di mi? orda gelirsem konuşuruz coolum denmez coolmuşun denilir [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 20:21 tarihinde, freeedom tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 geliyorum. konuşuruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Courtney Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 LOL OMEFEGE!! KAVGAYA GEL AUHZAZUHAUHZHAZUHAUHZHUAZUHUH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 işte heryer yeşildi die bundan dolayı sölüyo galiba insanlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freeedom Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 courtney kapa gaganı vermiyim ayarı fake make dinlemem keserim dilini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Courtney Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 asdas allahin app s' adres ver klan adres! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freeedom Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 courtney kimlere verdin kurtden sonra haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Courtney Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 OLM FİRİ DUM.Khalad ı gördünmü yusuf cekmezsin isallah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Courtney Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Free dOM! BU LAFLA ACIK VERME BANA KALBİNİ KIRARIM BAK. AÇIK VERDİN ES GEÇİYORUM LAF SOKCAM DİYE LAFI GÖTÜNÜZE YEMEYIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bence freedom döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 dünkü bebeler şimdi artis olmuş eru abilerine laf sokma yarışındalar yaw. bi gidin pls.msj atmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 freeedom döv bizi!!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 zxcvz :) ortam oldu kadıkoy'de saldırırda bu bana cool ya (prdn coolmuşun ) asdfkpadhıpfgna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Courtney Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 yavrum fistan, Idölümsün agam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ya iice gaz wermeyin şu fake e ne hali warsa görsün... bırakın bakalım kimse mesaj atmayınca napıyomuş..bu seferde bana laf sokacak...ewet ewet atın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freeedom Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 son mesajım ders çalışcam git odana dön duvara duvarlarla konuş ok ?onlar anlar seni onlar gülerler sana onlar tatmin eder seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 freedom bu kadarda aşağılanmaz bir insan. ağırdan al biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Courtney Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Freedoom kasınma vallaha çok pis patlatırım bu laflarını götüne.Bakma burdayken bana laf atanlara bişey demiyordum.Dememde zatne ama aşma haddini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar