Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kahald!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
@freedom:sana sürekli yazıları tam olarak okumadan ve anlamadan yorum yapıyorsun dedim kaç defa ancak hala aynı tavrını sürdürmektesin,vanille'nin orda kime bile yazdıgına dikkat etmeden sen hemen kendi üzerine alınıyorsun,insanların yazdıklarını kendi görüşüne göre okuyorsun ve at gözlükleri ile bakarak yorumluyorsun sonuçtada cool'um tarzı yazılar yazarak insanları ezmeye çalışıyorsun...

@vanille : kesinlikle haklısın bu tür insanlarla uğraşıyoruz burda birde üzerinde bazı kimseler dalıyorlar iyice karıştırmaya çalışıyorlar...
Mesaj tarihi:
bişe sormak istiyorum, siz napiyorsunuz? kim kime laf sokuyor? sçsfakein canı sıkılmıs ortam yapiyor aklinca. garbıcı oneririm bu arkadaslara, konu dısını batirdiniz
Mesaj tarihi:
khalad sen kadıköy buluşmasına geliyosun di mi? orda gelirsem konuşuruz coolum denmez coolmuşun denilir

[ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 20:21 tarihinde, freeedom tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Freedoom kasınma vallaha çok pis patlatırım bu laflarını götüne.Bakma burdayken bana laf atanlara bişey demiyordum.Dememde zatne ama aşma haddini.
  • Yeni Oluştur...