MrBomb Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 son günlerde az kullanıcıyı aktif görür oldum hatta bi kez 2milyonlara düşmüştü aktif kullanıcı sayısı ayrıca kazaalite kullanıyorum search ettiimde bi dolu dosya buluyo ama bu bulduu kullanıcılardan sadece 1-2sinden download yapıyo. bunun nedeni milletin dosya paylaşmaması mı? normal kazaa kullanırken de wardı bu ama bu kadar deildi[hline]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 bende hiç yapmıo[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ama çok indirilen dosyaları indirirsen farketmezsin bu dediimi. ama az kullanıcının sahip olduu dosyalarda sıkça farkeder oldum son 1-2 haftadır. ama az kişinin sahip olduu dosya bile olsa 26 kişi buluyo mesela o dosyaya sahip olarak ama bunların sadece 1inden indiriyo[hline]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 bende bağlanmıyor.. :([hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 bende sorun yasıyorum tam ıncek dosya pıt baglantı kesılıyor[hline]Metall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 insanlar habire kazaa emule topic açmasınlar diye iki topic açtık da kimsenin umursadığı yok çok şükür..[hline]Arkadaşlar lütfen topic açarken başlığa dikkat edelim. İçeriği ve başlığı daha açıklayıcı yazalım. Ayrıca: İmza ve Quote hakkında Emaleth'in yazdıklarını iyi okuyun. Daha düzenli forumlar dileğiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Bunun nedeni sanırım kazaalite a yerleşen bir virus var açmaya çalıştığınızda infected diyor re install etmek zorunda kalıyorsunuz.Bende öyle en azından.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 ben eski bi kazaa versiyonu kullanıyorum babalar gibi cekiyorum dail up olmama rağmen 4-6 arası çekiyorum..[hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 bazen açtığımda 15-20 kullanıcı oluyor :) paylaşıyoruz kendi çapımızda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar