Krusty Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 raporsuz 30 gün devamsızlık yaptım. müdür okula 5 tane bayrak alırsan geçiririm dedi. aldım geçtim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 yok be bizim yardımcılar iyide gıcıklar. müdürde "şarapçı" maşallah 5 bayrak kurtarmaz beni :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bizim müdür fenaydı ya. sigaradan yakalandım diye 20 tane dosya aldırmıştı bana :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 peah 1 haftadır okula gitmiyorum. ama hastayım yani raporum var. yoksa devamsızlık 14 gün daha kaçılması gereken bissürü ikinci dönem günü var. 18de bırakırım nolur nolmaz diye. ama artık evi arıyorlar gelmeyince bu da haksızlık oldu ama özellikle bizim evi arıyolar hele mesela arkadaş grubundan 2 kişi gelmeyince darbeli ve tonlu arama yapıyolar gün boyu en sonunda sölüyolar. geçen aradı müdür yardımcısı konuştuk nabıon falan dedi iyi adam ya :)) merak etme bişi olmaz zaten prosedür gereği 6yı geçene mektup atıolar bana 2 kere geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaY Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 kal bu konuda oldukca ii bi okul bızım sınıfta kafadan en az dvmsızlık 6 gun bı kac kısının 13 u bulmus durumda benım daha 8 su aralar korumaya calısıyorum sınav haftalarından sonra okul bos oluyor bende o sırada 19 a tmm larım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 15.5 gün şuan :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 kadikoy anadolu'da orta 3'teyken[5 sene oncesi. buyumusuz be..] 80 gun civari okula gitmemistim. bir sey de olmamisti. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 17,5 da benim var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 okulmu kalmış bre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 17 gun devamsızlık sux. bundan sonra full time okul yapmakta varmış kaderde. son sene çekicez artık..belki hatun yaparım yaz başından :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 dewamsızlık 5 gunu gectigi zaman mektup gonderiyolar heralde.. bizim arkadaas snıf baskanıydı hergun mufurun odasına giere cıkardi mektupların tutuldugu yeri bilirdi mektup gonderilme zamanına yakın kendı mektubunu calardı ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 9 gün oldu daha galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 aa benim babama da mektup göndermişler lan, manyak herifler 0.o daha 11 gün oldu be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 dershanede 52 saat falan oldu galiba yada daha fazla şubede rekor bende :) arkamdanda benim için çok değerli birisi geliyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 meraklı şahize topluluğu diyorki ; kim kim???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 benim dersanede 80 saati geçti, 100 saat sınır varmış, yiyim sınırı ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 kardes ben lise sondayım daha 2. donemin bası 17gun dewamsızlık war salla sen keyfine bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar