Delidumrul Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 en son 3 sene once post atilmish konulari tekrar tartishmanin bir anlami olmadigini cunki o konularda o postlari atan bircok kisinin su anda burda olmadigini dusunursek forum duzeninin bozuldugu kanisindayim. tez zamanda duzeltilmesi yada duzelttirlimesini umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 `s`den sonra`h` koymanında bi manası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 konu ile alakasi olmasa da hemen aciklamasini yapabilirim s den sonra h nin. ben 30 yashindayim. 14 yashindan beri bilgisayar kullaniyorum (hesabini sen yap) ve ben bilgisayarla tanishtigimda ne yazikki turkce klavye diye bir klavye cesidi yoktu. 94-95 te internetle tanishtim ve bu tarz konusma sekli (leet ten bahsetmiyorum alakasi yok) o zamanlar mecburi idi. turkce klavyenin olmadigi ortamda, `cok sikildim. dediginiz de komik sonuclar ortaya cikiyor. sanirim aciklayici olmushtur. o yuzden 16 senelik alishkanligimi birakmam gercekten kolay degil ve olmaycak gibi gozukuyor. sanirim aciklayici oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 95te tanıştıysan topu topu 11 yıl eder ki 11 yıl boyunca sürekli bilgisayar kullanmış olamazsın ayrıca 98yılında türkçe klavyeler vardı hatta daa öncesindende vardı diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bız ş yerıne $ yapıoduk bı donem sonra kahrolsun emperyalızm ayagına bıraktık [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 18:04 tarihinde, Viktor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ben de 94-95`te internet kullanmaya basladim,lab`in yesil ekranli unix terminallerinin onunde. turkce karakteri gectim normal klavye bile yoktu onlerinde. 3-4 sene oyle kullandim, alismak icin yeterli bir sure. konu hakkinda: hortlatma isinin sadece ilgi cekmek icin yapildigi belli oluyor sanirim. kaale almadan cevap atmamak lazim. tartisilan tartisilmis, okuz olmus, eski camlar bardak olmus filan falan... [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 18:14 tarihinde, rahatsiz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Dumrul ; delisin g3nK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ıyıce sınır olmaya absladım su fırat denen yaratık yuzunden adam hala usenmeden tak tak uplıyor corba yaptı guzelım tarıh bolumunu bu varlıgın upladıgı konulara mesaj atmıyorum bundan sonra belkı ılgılenmessek kendı kendıne cekıp gıder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 dünyanin türk olduğuna inanmış, henüz zihinsel erişkinliğini tamamlayamamış, yaş olarak muhtemelen 18in altında gençlik heyecanlarında ve böyle konuları iki satırlık boş yorumlarla doldurunca kendini önemli hisseden bir arkadaşımız için gerilmenin anlamı. kendi çapında bir nevi post kasıyor, onun "bilgeliğini" anlayınca vazgeçer belki. öte yandan ben şiddetle şikayet taraftarıyım, tarih bölümünün en hasta olduğum tarafı moderasyon olmadığı zaman illa bir bölüm delisinin ortaya çıkması :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 guderıan guderıan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 kızılderiliymiş o arkadaş, meluncan'dı sanırım soyadı, türk olduğunu ispatlamaya çalışıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 firat okuyorsan lutfen validenide alıp gıdermısın tarıh forumundan yettı artık konualrı takıp edemıyoruz yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ben bilgisayarla ilkokulda yani sene 86-87 de tanistim o zamanarda turkce klavye vardi var olmasina ama cok nadir karsilasilirdi zira turkce karakter destekleyen dogru duzgun program bile yoktu . duzgun yazilmasi gerekenleri duzgun yaziyorum ama acik konusmak gerekirse nette boyle bir mecburiyet hissetmiyorum ve kolayima gelen sekilde boyle yaziyorum . [ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 23:57 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar