Cuma Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ya canm sıkıldı yapcak bişilerde yok herkes sole gsl anışlarını anlatsın gulelım falan filan nese ben baslıyım daha gecenlerde oluyo bu olay ; simdi yenı cografya hocası geldı 30 yasınlarında bi bayan nese işte son ders millet can sıkıntısından oluyo bizim arkadaslar sol tarafımda otobusculuk oynuyolar bole tıngırı tıngırı ilerliyolar arda bi one gidip gelıyolar filan sonra aradan '' abi 1 milyon ogrenciydi paranın ustu gelmedı '' nidaları filan işte ogretmen 2 kişinin numarasını aldı bende o sırada dolaşiyodum sınıfta sonra sıkıldım yerıme gecitm bnm numaramı sordu ogretmen bende soledım sonra kalem traş almiştim dedim ogretmende kalem traşla işimiz yok dedi bende kalem traşi geri versem numarami silermisiniz dedim ... sonra disiplşn kurluna sevk etcem dedi bitti bu kadar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Coğrafya öğretmenini geçtim türkçe öğretmenin virgülün varlığından bahsetti mi herhangi bir dersinde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ewt,bahsetti , bi , sorun , mu var,,,,,,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ortalık kan gölüne dönmüştü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 kendıne gel, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar