Natanyal Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 cumhurbaşkanı'nın veto ettiği 15 yeni üniversite yasası aynen meclisten geçti cumhurbaşkanı ahmet necdet sezer'in bir kez daha görüşülmek üzere meclis'e iade ettiği 15 yeni üniversite kurulmasına ilişkin yasa, tbmm genel kurulu'nda aynen kabul edildi. sezer'in bu kez veto şansı bulunmuyor. cumhurbaşkanı yasayla başbakan'a rektör atama hakkı verilmesini eleştirmişti: 15 ilde yeni üniversite kurulmasını öngören yasanın sezer tarafından iade edilen geçici maddesi, yeni kurulan üniversitelerin kurucu rektörlerinin 2 yıl için, milli eğitim bakanı ve başbakan'ın önereceği 3 isim arasından cumhurbaşkanı'nca atanmasını öngörüyor. yasayla, daha önce başka üniversiteler bünyesinde eğitim veren fakülte ve yüksekokulların bütçe, teşkilat, kadro, demirbaş ve her türlü malları yeni kurulan üniversitelere devredilecek. yasayla kurulması öngörülen yeni üniversiteler şunlar: ''kırşehir'de ahi evran üniversitesi, kastamonu üniversitesi, düzce üniversitesi, burdur'da mehmet akif ersoy üniversitesi, uşak üniversitesi, rize üniversitesi, tekirdağ'da namık kemal üniversitesi, erzincan üniversitesi, aksaray üniversitesi, giresun üniversitesi, çorum'da hitit üniversitesi, yozgat'ta bozok üniversitesi, adıyaman üniversitesi, ordu üniversitesi ve amasya üniversitesi.'' yorumları size bırakıyorum , konuşmak istemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bu yeni yapılanmada akademisyen olarak kapıcı mehmet ağayı mı atıcaklar sayın ampul beye sormak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ilkokul açıyolar sanki. dünya çapında bi üniversite kurmak varken, köy üniversiteleri ne kadar yararlı olur.? hadi onu geçtim gençleride soğutcaklar üniversiteden.herkes okudugu şehrin üniversitesinde lise ye devam eder gibi okuyacak euhe. olmaz böle. ele avuca gelen bi tane üniversitemiz yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 aa bizim memlekete üniversite yapılıyomuş ne küsel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 15 yeni üniverste süper. kadrolaşma çabaları tiksinç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ordu, giresun.rize????? ortaya bi tane yapsalar olma mi? rizede gecen yillarin anisina mi aciliyo rizede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 abi her ile üniversite yapılsın harika süper ona lafım yok ama başbakan ve milli eğitim bakanlığı (ki aynı zihinler) atayacak rektörü. atarlar yobazın birini kimse bir şey diyemez bu yasa geçerse.eğitiminde içine ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 yakında yasa cıkar herkes lıseyı bıtırır ordan kendı sehırındekı unıversıteye gıder geyık olur her ısımız gıbı buda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bi üniversitelere el atamıolardı, onların da boku çıkar. rektörleri tayyip seçiosa oh yandık ki ne yandık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 imam hatip yuksekokulu bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 masteri memlekette mi yapsam madem uni aciyolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 tarih itibariyle saddam erdoğan rejimi başlamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 saddam deme forumu bombalarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 akademisyenleri doğudan ithal edicekmiş ampul bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ya neyse ya ben bişey diyemiyorum, akıl fikir arayın http://forum.paticik.com/konu.php?id=163405 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 said: imam hatip yuksekokulu bunlar. rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ahi evran kimdir bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 eldeki üniversiteler ne kadar iş görür ki yenisini açıyorlar. tamamen göz boyama, bakın çocuklarınızı üniversiteli yapacağız kandırmacası. o okulları bitirince iş imkanı var sanki. şimdiki ünilerin bir ton sorunu varken açın yenisini habire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 abi üni.ler açılsın bol bol olsun gönül ister yurt dışındaki gibi sınavla değilde bir öğrencinin eğitim hayatı boyunca sorunsuz ve başarılı tarihi ile alınsın. üniversite açmalarına sözüm yok çok güzel olacak ama bereberindeki yasa sinirimi bozuyor. rektörleri tayyip ve uşağı atayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ulan bizde çalışan eksik değilki!istihdam lazım!istihdam yaratsınlar ilk önce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ya neden bu kadar akademik değerleri üzerinde duruyoruz ki ! nereye kadar üniversite nereye kadar okumak yaa yakında herkez üni telaşında yaa herkez (konu ile alakasız ola bilir ama uzun zamandır kafama takılıyor bu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 karadenize baya kıyak geçilmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 eheh koptum erzincan'a da üniversite yapıyolarmış.100.000 nüfuslu bi şehrin oylarına da muhtaç kaldılarsa yazık ya acıdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 şok şeker bir yasa cidden ben bir kaç sene daha bekliyim nasıl olsa yakında sıfır yapan bile üniversiteye girebilicek baksanıza her taraf üniversite mezunu kaynar ne güzel... ah tabi birde başbakanın ataması var ne güzel ya kadrolaşsınlar mis gibi çok hoş bir sistem oluşturmuşlar tebrik etmek lazım. nereye gidiyoruz acaba?!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 biliyor musunuz bilmiyorum ama bu 15 üniversite icin tek bir tugla bile konulmadi. mevcut üniversitelerden binalar, bölümler kesilerek yeni üniler yapilacak yani. hem mevcut üniversiteleri yipraticak bu olay, hem de daha kötüsü, hükümet bu rektörleri kendine yakin isimlerden secip, üniversiteleri kontrol altina almaya calisacak. ve milletimiz her zamanki gibi uyuyor "vay beee, 15 üniversite ya, yürü be basbakan, cocuklarimiz okucak valla üniversiteli olcak." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar