wildpervert Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ya allah kahretsin bilmiyodum konuğu falan, ekşiye bakarken denk geldim açtığımda ise kenan evrene çizdiği tablolarla ilgili soru soruyolardı, ve senkronize olarak sürekli bi alkış tufanı kopuyodu, ekşiden okudğum kadarıyla hiç kimse bi bok sormamış adama, böle bi rezillik yok, iyiki de izlememişim dedim sonra sinirlerimi bozmaya boşa. ekşiden bazı güzel yorumlar vardı, özellikle izlemeyenler için şuna bi baksınlar derim. http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=genc+bakis&a=td aranızda izleyip deliren başkaları da var mı acaba :/ [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 03:13 tarihinde, wildpervert tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 orada güzel bir cümle var.. kenan evren'in yarattığı angut üniversite gençliği.. :) tabii alkışlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 kenan evren ıste ne olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ekşiyi takip etmek yerine tv izleyin biraz adam olun :p ekşi sözlüğe bakmıyorum ama geçen haftaydı sanırım genç bakışa rastladım. ankara üniversitesinde bir program. bir sürü üniversiteli dolmuş ama holigandan farksızlar. sadece bağırış çağırış. yayını sunan adam birkaç kere tekrarladı "sakin olmazsanız yayını kesmek zorunda kalıcağız" diye. ordaki veletler hiç umursamadı, bağırarak kendilerini ifade edeceklerini sandılar. sonra yayını kesti adam bitti öyle. sonra ne oldu ne bitti ben de pek bilmiyorum. ama stalin'i kendi lideri olarak ifade eden kişilerin "türk" kimliğiyle oraya gelmiş olması beni şaşırttı. zaten bu tip programları izlemem. trt 2 ownz joo. tartışma programları bile kaliteli :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 valla bizim okula gelmişti genç bakış (kal) üniversitelilerden çok daha sakindik. üstelik konuklar da geyik tiplerdi süheyl ve behzat işte. yeri gelince coşuyoduk ama zamanı gelince de susuyoduk yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 televizyon yerine ekşiyi tercih ederim, adam oluruz biz rahat ol sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 aslında böyle bir topic açmasan daha iyi olurdu wild saçma sapan bir programdı kayda değer bir soru yok kayda değer bir cevap yok.eminimki kenan evren o programdan sonra güle oynaya evine gitmiştir."işte başardım işte benim öğrencilerim" die sevindiğine adım gibi eminim.işkence yapmıyalım napalım besliyelimmi öldürmeyip napalım besliyelimmi klasik kenan evren sözleri.bir kişi çıkıpta tokat gibi sorular sormadı şu adama içim parçalandı içimden şöyle geçti bu programı izlerken bu programı izlemeyelimde napalım zaplıyalımmı ama bu sahne komedisi ve muğla üniversite öğrencilerini izlemeye değer buldum.kenan evren amcam idam listesini imzalarken gözünden yaş gelmiş birde duyda inanma.kenan amcam timsah gözyaşları döktüm demiyor tabi bu gözyaşları için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar