finch Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 windows messenger'dan girebiliyorum fakat msn 7.5 girmiyor. sorun gider diyorum hiçbir sorun çıkmıyor kafayı yicem ne olabilir sorun? hata kodu : 80048820 [ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 23:11 tarihinde, finch tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 lan aynısı bendede var iyi bari genel bişi bende bi halt var sanıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bende de var ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bende yok. reset atın geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 iide bi makinada nası hem 7.5 hemde 8.0 oluyor? bende sadece 8.0 var ve 7.5'in üstüne kurulu. bir makinada ikisinin de olması zaten doğal değil ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 7.5 ile 8.0 aynı anda kurulu değil sanırım biri 7.5 diğeri win xp ile kurulan messenger ikisi ayrı klasörlere kuruluyorlar.. [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 00:19 tarihinde, _AvengeR_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
finch Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 google'dan araştırdım söyledikleri herşeyi bin kere yaptım sorun düzelmedi çıldırcam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bende de war sorun sınır oldum gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
finch Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 tarih ayarlarından olduğunu söylüyorlar hiçbir sorun yok bin kere kontrol ettim bin kere sildim yükledim bin kere registerları yaptım sonunda 7.0'ı yükledim. of! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bi makinada hem 8.0 hem 7.5 yokki adamda 7.5 var windows messenger dediği meret xp ile beraber gelen her abidik şeyde zırtlayan silinesi program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar