Abus Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ya arkadaşlar baya bir süredir 1 saatten beri bağlanamıyorum servera aynı sorunu yasayan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 zaten bütün paticik ayni serverde oynuyor. ayrica realm topicleri diye birşey düşünemedik daha ileride birgün zekamız yettiğidne yapıcaz inşallah. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 hehe. ya onu bırakın da, benim üniversite ağından mı yoksa yurt dışı çıkışında sorun mu var. türk sitelerini açıo yabancılar ve wowa girmio, klasik sorun yani. kimlerde var bu sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ya arkadaşlar hiç daha önce bu durumla karşılaşan oldumu, eu.logon.worldofwarcraft.com a tracert yapıyorum, hedef sistem ismi çözümlenemedi diyor... ne iştir ya bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 böle bir anda bağlanamamaya başlama problemi başına gelen bana yardımcı olsun please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 sorunu şöle çözdüm worldofwarcraftrealmlist.wtf dosyasını açtım, içindeki yazıyı set realmlist 80.239.178.111 ile değiştirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar