Mulf Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 lm de horde un birini aşşağı attım ve öldü sonra ölü olarak yanıma geldi ama ally olarak :p hiç böyle bi bug başıma gelmemişti..[ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 21:41 tarihinde, Mulf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ulan mulf, nebulanın serverını çökerttiğin günleri hatırlıom (hackleyerek değil, oyun içinde) :d wowuda bugladın şerro hehe. bende ordaydım, valla senin gibi olsa bütün premadedeki priler, kralız valla, adam 5 hordeyi yanında bi adamla mafetti :) mind control ftw valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bu arada canını mananı yazan unitframe addonu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mulf Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 @ rebelution ayune playerframe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ha ekliyim, kendi canını mananı öle gösteren ayune player frame. targetiniz kendi canını manasını ve hatta xp/gold vs. sini veren mod'un ismi de mobinfo veya mobinfo2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 kolen olmus adam asdasd... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 lm den mind control yiyip aşağı atılanda bug oluyor genelde. ben ne dirilebilmiş ne de logout olabilmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 klılım mc ye, bizim taunt'umuz calışmaz, "oyuncular karakterleinin kontrolunu kaybetmek istemiyor" diye priestler direk kontrol eder bizi mc girişinde alıp alıp lav atar bumudur yanı ne sacmalıktır bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar