Villians Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 inanıyorum ki biz insanlar birbirmizin hayatlarında birer amaç olmaktan çok aracıyız.. evet hadi bakalım.. [ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 20:12 tarihinde, Villians tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 doğru ne diim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bence amaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 neden bir amaç olsun ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 birbirimizin hayatında amaç olamayız ki zaten.saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 amaçsız hayatta aracının ne işi var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 bir şekilde insanlar hayatlarımıza giriyorlar ve çıkıyorlar .bu kişiler senin hayatında bazı şeylerin olması için aracılar ve farkında olmadan bir yön veriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 hepiniz yaşamımdaki araçlarsınız bence ben olmasam hiçbiriniz olmucaktınız, programlanmış botlarsınız siz, hatta matrix..... eheh süper saçmalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 amaç olursam sen bana bağlı olmuş olursun ben sana değil...iyi düşün matrix daha farkı bişey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ben amaç kelimesini kullanmamışımki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ehee yuh nasıl okumuşum ben:) ben onu hehe ama yine eksik bir takım tarfları var ehu pardon yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 hepimiz yaratlırken bi amaçla yaratıldık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 orası kesin bir amacımız var biliyoruz yada bilmyoruz ama insanlara amaç olup bağlanıdğımıza daha büyük yıkımlar yaşıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 evt ortak amacımız ölüp kefene sarılıp gömülüp çürükçül bakteriler tarafından ayrıştırılmak höh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 evet bak bu güzel bir amaç gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 $imdi bunu neyden etkilenerek söylediğin çok önemli, çünkü kimse kimsenin hayatında amaç değildir olmamalıdır. araç tabiri ise çok aşağılayıcı bir tabirdir. bunun en basit örneği sevgili veya hayat dostudur, insan bu insanları ne kullanmak ne de baz alarak hayatını yaşamak ister, onlar sadece yandaşlardır.. yani hayattaki asıl gayenize ulaşmanızda etken varlıklardır, araç değillerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 hum şöyle açıklayayım... kullanmak maksatı değil bir şekilde insanlar hayatlarımıza giriyorlar ve çıkıyorlar çok fazla amaç edinmyoruz onları bağlanııyoruz şu bu aslında hepimizi hayatı bir şekilde birbirlerini etkiliyor bunu anlatmaya çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 yok villians o zaman o tek cümle inanılmaz göreceli olmuş : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 amaç benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 buda harika bir bakis açısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Her seyin arkadaslık sosyal etkilesim anne babada dahil olmak uzere herseyin cıkar uzerine kuruldugu bir dunyada bu soruyu bile sorman saçma geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 asıl önemli olan amaçsız geldiğin bu dünya da kendine bir amaç yaratık o amacın üzerine gitmektir. boş geldim boş gidiyorum dememektir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 durum kendize bir amaç bulmak değilki.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar