Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fikirlernizi alayim...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
inanıyorum ki biz insanlar birbirmizin hayatlarında birer amaç olmaktan çok aracıyız..

evet hadi bakalım..

[ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 20:12 tarihinde, Villians tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bir şekilde insanlar hayatlarımıza giriyorlar ve çıkıyorlar .bu kişiler senin hayatında bazı şeylerin olması için aracılar ve farkında olmadan bir yön veriyorlar
Mesaj tarihi:
hepiniz yaşamımdaki araçlarsınız bence ben olmasam hiçbiriniz olmucaktınız, programlanmış botlarsınız siz, hatta matrix.....

eheh süper saçmalarım
Mesaj tarihi:
$imdi bunu neyden etkilenerek söylediğin çok önemli, çünkü kimse kimsenin hayatında amaç değildir olmamalıdır. araç tabiri ise çok aşağılayıcı bir tabirdir. bunun en basit örneği sevgili veya hayat dostudur, insan bu insanları ne kullanmak ne de baz alarak hayatını yaşamak ister, onlar sadece yandaşlardır.. yani hayattaki asıl gayenize ulaşmanızda etken varlıklardır, araç değillerdir.
Mesaj tarihi:
hum şöyle açıklayayım...
kullanmak maksatı değil bir şekilde insanlar hayatlarımıza giriyorlar ve çıkıyorlar çok fazla amaç edinmyoruz onları bağlanııyoruz şu bu aslında hepimizi hayatı bir şekilde birbirlerini etkiliyor bunu anlatmaya çalışıyorum
  • Yeni Oluştur...