malik Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 eve yeni çıktım. nereye açayım dedim ama sonra dedim bağırılar buraya açtım konuyu. sizce hangisi alınır?para durumu yeni eve çıktığımızdan malum çok kısıtlı.
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 tv alma bi kere. nargile hmm, yok yaw müzik. ama ne alcan yani müzik dediğin ne =]
Asgard Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ama bi dk bilgisayarındanda müzigi karsılarsın o zmn tv
malik Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bilgisayar olayı yalan gözüküo . evdekiler vermiolar bilgi:dmalum biliolar az çok. akıllı adam aslında peder. ya müzik dediğim bi vcd/audio/cd işte ne varsa her bi halt çalıcı bi çalıcı ki müzik ihtiyaçları kolay,antepli arklar var doldurur doldurur getirirler. bi iki de amele hoparlör alırım artık.bass önemli.(clubber değilim sakin:)] ama kararsız kaldım tv 135,nargile her şeyiyle 50. müziği sanırım ev arkım alacak.
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 yani dvd player almak da mantıklı, ama tv de lazım :) mp3 çalar al, kalan parayla başka şey al.
malik Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 alacağımız zıkkım dvd neyimde çalıo olması lazım:) şimdi tamam nargile sonraya alıyorum . tv mi müzik mi?
Krusty Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bilgisayarında yok zaten tv alıcaksın başka çaren yok
malik Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 tamam abi. tv olayına girelim biz ozman:) abi lanet olsun ev arkım tam bi inek. bi de abim var . adamı ikna edersem bi arkadaşla tv yarın alıorum:)
khalad Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 pardon ya tam okumamışım :) ya önce tv al tabi sonra nargile ve müzik seti al aynı anda taksit güzel birşey tavsiye ederim nargile+tv ve nargile+müzik birde muhabbet olursa tam olur :p
laverda Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 hoca nargile içince o koku evden çıkmaz kolay kolay
malik Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 laverda,evde sigara götürülüo. sorun değil kokusu falan.
Geronimo Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bi rakı alıyosun (baya bi al tabide) içiyosun içiyosun zaten belli bi süre sona halüsilasyonlar başlıyo, kendi müziğini yapmaya da başlıyosun bide sigara yaktın mı duman ihtiyacınıda gideriyosun yani.... hergün bi 70 lik + 1 paket 216(samsun)
Geronimo Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ewe çıkma o zaman bi anlamı kalmıyo...
malik Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 :) nargile bilgisayar. bi de olabilioısa hatun:) yeter.
Öne çıkan mesajlar