Brigand Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 neden birileri bilip bilmeden konuşur? evet urller böyle veriliyor. ben arkadaşlarıma böyle verdim ve çalışıyor. hangi akla hizmet bilmeden bu yorumu yapıyorsun taz? eğer çalışmıyorsa 2 nedeni vardır ya süresi dolmuştur (tabi süresi varsa, ki süresi olsa böyle bir hata vereceğini sanmıyorum) yada paticiğin küçük harf sistemi çok işe yarıyor, tebrik ederim. url'de büyük harfler vardı çünkü hatırlıyorum. başka birşey aklıma gelmiyor. ama emin ol urller böyle çalışıyor, ben arkadşlarıma böyle verdim ve çalıştı... [ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 22:32 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ]
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 evet bu şekilde verse bile çalışıyor adresler, tüm invitation giveaway siteleri bu şekilde veriyor, ne ayar verme meraklısıyız ya..
Brigand Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 http://ideas.live.com/AcceptInvitation.aspx?E911D8F6B550EC81FEBCFDE31136C15E23DC10B003A317E19AA0465D5A109D799FC455B8910DC141C1915FD3AE876142 işte örnek bir invitation ama bu alınmış. Buna göre düzenleyin ve kullanın. yukarıdakinlerden hiçbiri daha önce kullanılmadı. paticiğe mükemmel küçük harf sisteminden dolayı teşekkür ediyorum tekrardan...
robinson Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 peki ne yapmamız lazım linkleri girdim url uyarıs çıkmadı. ondan sonra ne yapmak lazımdır? bu arada url uyarısının nedeni link sayfaya sığmadığından bir alt satıra inmiş o da browser'da linkte boşluğa sebep oluyor
Brigand Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 office wordü açacan, linkteki ?'den sonraki kısmı kopyalıcan sonra shift+f3 ile hepsini byük harfe çevirecen 2 kere shift+f3e bascan sonra bakacn boşluk kaldıysa silecen (sayfa otomatik satır eklediğindne arada bir boşluk kalıyor) sonra ?'den sonraki kısmı yapıştırıp kullancan. aha bukadar. en alttakini ben aldım denedim. a.k size yaranamıyoz, bütün maillerimi kaydettircem şimdi. alan hemen alsın ben bitirecem yoksa. [ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 22:42 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ]
robinson Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 daha önce girmişiniz diyor da oturum açılmıyor :)
Brigand Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 o zaman diğer linkleri dene. kullanılmamış vardır içinde daha şimdi koydum 1 saat olmuyo
robinson Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 hiçbir hata filanda vermiyor. giriş yapıyorum signing in... diyor sonra yine login olma penceresine dönüyor
Brigand Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 oraya messenger şifreni kullanıcını gircen :d sonra bi anlaşma penceresi çıkcak, kabul ediyorum dicen o kadar. ben 3 tanesini kaydettim alttan başladım. 4. kaydediyom. çabuk ol :)
robinson Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 oraları geçtim. msn messenger'da girmiyor
taz Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ayar vermeye falan calısmadım ya o şekilde invitation verildiğini görmedim ki hiç. ondan öle sölemişim :D çünkü bi kere ben de arkadasa o sekilde yollamaya calısmıstım hmm bi hata var gibisinden hatayı bana da vermişti.
Brigand Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 yenisini indirdin mi? son live messenger'i?
Brigand Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bilmiyom o zaman bende çalışıyor, alttaki 3ünü kendime kaydettim. isteyenler geri kalanlarını kullansın. aha bidaha da bişe paylaşırsam burada http://forum.paticik.com/konu.php?id=173831 ayıp ya sizlerin yaptığı! [ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 22:59 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ]
huun Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 yahu millet icq dan msn daha sade diye kacmisti simdi biraz one cikti diye msn de icq dan asagi kalmayan bir politika izler oldu . kaldiki icq guzeldir . isinamadim ben bu msn e hic .
Mirage Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 aşkım kısmında niye 2 kişi var dragonmax? :grins: edit: ne zaman msn icq'dan daha sadeydi yahu? benim bildiğim msn her zaman süslü püslü bir şeydi. icq ise sade ve şirin.. aooo =) [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 10:46 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 dragonmax masaüstüne nasıl isimleri taşıyoruz,anlatırsan sevinirik...
Jabba Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 blockladıklarımı göremiyorum !!! engellenmiş işareti çıkmıyor bu yeni sürümünde çok kötü olmuş bu özelliği pff..
robinson Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bu isteğine yazıp beta merkezine gönderirsen bir sonraki yama ile ekleyebilirler
Brigand Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ben gönderdim bunu, silip son sürümü yükleyin dediler ama zaten son sürüm yüklü. neyse umarım kayıt almışlardır ve kontrol ederler.
mayfer Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 msn karmaşıklaştıkça kötüleşiyo.. abuk subuk bi flash eklentisi yaptılar, öpücük gönderen dev muzlar, dans eden domuzlar başladı, millet konuşurken abuk subuk hareketli resimler istemeden araya dalmaya başladı, msn yavaşladıkça yavaşladı... şimdi iyice pokunu çıkarırlar. "requirements: 128mb video card" falan derlerse yakında msn için hiç şaşmam. mis gibi gaim var. msn'imi sade sade kullanıyorum, pek memnunum.
oper Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 1gb dual channel kitim var ram sorun olmaz herhalde :)))) keşke herkes icq kullansa ya... sevmiom ama kullanmak zorundayım mesaneyi.. :(
oper Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 gaim e katılıyorum cok temiz alet.. bi de bende suse 10.0 var.. ondada kopete diye bişe var güsel gorunuyor simdilik.. gecen gun messengerin girmediği bi günluk zamanda gaim sayesinde girdim mesaneye... baska da bişe demiyom zaten.
Öne çıkan mesajlar