Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 arkadaşlar rapidden dosya çekiyordum. 2. partı için ip değişimi gerektiinden ötürü modemi kapattım açtım. her zman yaptığım işlem. ama açıldıında nete bağlanmadı. tüm ışıklıar yanıyor. ama xp bana sınırlı baplantı veya bağlantı yok hatası verdi. ağı ntekrar kurdum yok. eternet kartının driverı yine kurdum yok. modeme res attım yok. kabloları 50 ndefa yeniden bağladım yok. ben ne yapıcam ya kafayıo yicem. şu an da üst katta komşudayım :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 aynısı banada olmustu modeme restart atıp sabit ip ve dns numarası yazınca duzelmıstı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 modemi kapattıktan sonra en az 10 saniye açmayın... bu elektronik kuralıdır, statik elektrikle alakadar... bunu çözecek demiyorum, öyle yapın sadece, sağlıklı olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ben modemimin açma kapama tuşuna bastıktan 3 sn sonra yeniden basıp açtım.. modemi bozmuş olma ihtimalim varmı diye korkunç bir düşünce aldı şimdi beni.. hiç yapmadığı şey :( onar diyorum bi de, şey diyo, ağ yolu adresi alınamadı.. modemin kurulum sayfasına giriş yapmak istiyorum ama açmıyor. modeme reset etıyorum, reset tuşuna 10 sn boyunca basın yazıo kitapçıında, 3-4 defa yaptım ama hiç bir fark göremedim.. :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 birşey olmamıştır... "sen bu gece yat uyu, yeter sana internet" diyordur... takılmıştır salak windows, herşeyi kapatıp biraz beklemek faydalı olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ya ben benim şifre dolmasınn diye arktan sınırsız almıştm ama girmiyo sonra benimki de girmiyo nedendr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 şifreyi yazdıktan sonra "kaydet ve modemi yeniden başlat" dedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 benim datron rta230 usb modemim var. mesela bir k.adından bağlı ya . disconnect yapıyorum. kullanıcı adı ekranına diğerini yazıyorum. sadece connect butonu var yani direk bağlanıyor. write settings to flash and reboot filan yok. bu arada önceden yapabiliyordum şimdi olmuyor. [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 17:21 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 http://192.168.1.1 yazınca explorer'a, modem arayüzüne ulaşman lazım. oradan bahsediyorum. oraya girince kullanıcı ayarlarına bir bak bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 tamam işte, ben de oradan bahsediyorum. panelde yukarıda yazdıklarım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 "apply" ile onaylıyor musun, yoksa yazıp geçiyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 k.adı ve şifreyi yazdıktan sonra connect'e basıyorum. girdiği zamanlarda bağlantı ve data transferini yazan sayfa açılıyor. genelde de connecting.... diyor bikaç kere sonra yine k.adı girme sayfasına dönüyor. [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 19:46 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar