TreMorS Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ve 2.sorum masta163'ü orclardan tanıyan var mıdır?onunla +8shard +8 mirage alışverişi yaptık dupe hile hurda yapar mı?cvp yazanlara tşkrler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 hell brekar dier sorunu da bilmiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ikisinide kullanıyorum hb +7 daha iyi dediğin kişiyi tanımıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 tasci,dostum sanirim sen priestsin,hangisi ile daha rahat boss keserim?ve lvl 63 iyi itemli bir bp,talos tk kesebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DudaGOG Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 lvl 63 bp talos a yaklasırsa talos elinin dısıyla 1 tane vurur ve arkandan derki: bu da şakadan anlamıyo be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 tatli espri:)) ama şundan sordum patriotta torment var lvli 63 , onun tek başina 2 healerla talos kestiğini görmüştüm de:))))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 attila , shaula yı 960 healle kesiyorum hyde ye 6 kere felan atarsın antreası saymıyorum bile belki 1920 tek healler la deruvish founder ve sammada kesebilirsin.. bir bp nin talosu kesebileceğini sanmıyorum ama biraz zorlarsan snake queen ve harpy queen e çıkabilirsin daha hiç denemediğimi söyleyim :) [ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 11:23 tarihinde, tasci tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DudaGOG Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bence sen al eline +7 hb git cz ye paso bowl dön.bach lesath lobo lycon lupus bakirra bu tür boss larla uras.tk talos bunlar tank işi.lvl 63 bp talos un altına giriyorsa da uniq lerine bakmak lazım derim roc we glass belt in +3 se ve kaç tane abyss fire attıgına baglı olarak 1 ihtimal kesebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuslumGursex Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 dm kestim. talos deneme fırsatım olmadı daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 masta cok iyi bir insandir.dupe ile hile hurdayla asla isi olmaz.ben kendi rol ümü sadece oyundan tanimama ragmen cok rahat trade atip sonra geri aldigim ender insanlardan biri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ben de iyi olduğunu tahmin ettim alışveriş öncesi,45gb'yi daha ben shard+8'i trade'ye koymadan bana verdi,areste ticarette bunu herkes yapmaz.saol yanıt verdiğin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcharaD Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 hb +7 tabiki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar