ironhammer Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bu yazı guild forumlarına 2.kez yazılmış ve aciz,korkak insanlar tarafından silinmiştir.yazıyı yazma amacım troy guildinde bulunan arkadaşları uyarmaktır. ben sonkez görevimi yapıp size gerçekleri anlatmak istiyorum.ve troy yetkilileri bu mesajımıda siler ve benim forumlar üstündeki kalan yetkimide kaldırırsanız türkiyede wow oynayan herkezin girdiği paticik fforumlarına yazıcam olanları. nykhoas'ın şikayetler ve öneriler bölümüne açtığı bir topic üzerine başladı herşey.nevzat abinin charını silmeden önce dolduğu ve içini size samimeyle boşaltmak istediği bir yazı yazmıştı o yazıda abinin uslubünden şikayetçi olup kendi takındığı uslube bakmadan ona kahve muhabbeti ediyosun diye yazmış.nyk a zaten sölicek hiç bir şeyim yok bu lafının üstüne.sadece kendisini tebrik ediyorum. neyse konunun dewamında insanlar rahatsız oluyor bu gereksiz tartışmadan ve muhteşem gm'iniz yazıya müdahale ediyor ve şunları söylüyor: (tamam dedim nopasarana haksızlık yaptığını söler herhalde nyk'a dicektim ki yazısını okumaya başaldım) ''nyk rahatsız olduğu bir konuyu sölemiş bunda bişey yok'' yani kendiside rahatsız olmuşta dolaylı yoldan söylüyo. ve bi önce silinen yazımda dediğim gibi nevzat abiye (nopasaran'a) iftira ve hakaret te bulunan insanlar onun tırnağı olamaz... bu oalylar üstüne bende guildde gözlemlediğim bazı olayları yazdım officer chatte gerçekleşen haksızlıklara tanık oldum ve yazdım.(ör:jckl halen sabahın 11inde forumlara post attığı halde neden akşam mc ye alınmadını merak ediyodur).tabi bunlar rahatsızlık verdi ve benim postum silinip forumlarda birçok yere girmem engellenmiş.tabi kalanların gözü boyancak ya guild kötülenmesin. sonuç olarak diyorum ki arkadaşlar guild'inizi tanıyın.ve son olarak gm'inizin konu içinde geçen bir diyaloğu genel hatlarıyla anlatayım(buarada yalnızca gm'iniz değil officerlarınızın büyük bir bölümüde onla aynı düşüncede): biz bu guildi düşük lvllara yada yeşil setli lvl60 lara yardım etmek için kurmadık ben bu oyuna para veriyorum ve bu paranın karşılığını end game instance larda sorun çıkarmayacak insanlarla oynarım sadece. yalansa yalan diyin o konuyu okuyanlar .ardındanda nevzat abi guild kurallarının içinde geçen yardımlaşmayla ilgili maddeleri suratına çarpar gibi konun içine copy paste yaptı. troy altında birleştikten sonra uzun süre oyuna pek giremedim ama genede gerekli gözlemleri yaptım gerek oyunda gerek forumlarda ve biz troya gelmeden önce böyle değildik arkadaşlar.ben mc de 3 kere wipe yiycez diye bi arkadaşı yanımıza almadığımızı daha önce görmedim.ben daha önce guildchatete yardım isteyipte eninde sonunda yardım alamayanı görmedim yada guild chatte birbirimize satış yaptımızı bile görmedim gerekn bir şey olduğunda verirdik.en önemliside ben iki yüzlülük ve vefasizlik görmedim! not:eski samimi ortamımıza tüm eski ve yeni arkadaşlarımızı davet ediyoruz buyrun sadece oyun oynamanın 1 türünn olduğu ve gerçek anlamındaki oyunun dışındada birşeyler yaptığımız ortamımıza katılın. solid snake saygılarla ve hoşçakalın .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 uzun süredir girdiğim ve samimiyetine hayran kaldığım paticik forumlarında bu yazımı anlayışla karşılamanızı umuyorum. umarım forum kirliliği yaptığımı düşünmessiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ko bölümüne transfer sezonu her zaman aciktir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ne alaka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bl serverına yazsan daha iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 eğer bi yetkili oraya taşırsa memnun olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nellus Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 senin yaş kaç ya :) pek bi canın yanmış heralde ayrılıp laflar demek kolay tabi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Direwolf Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 said: troy altında birleştikten sonra uzun süre oyuna pek giremedim. said: şuna 2 kere girdim desene. üstelik 10-15 dakika. bu kadar kısa süre içinde guild'i ve oradaki oyuncuları tanıyabilmene şaşırdım doğrusu. guild'den ayrılan kişiler kendi istekleriyle ayrıldılar. hiç kimse onlara çıkın demedi. ayrıca mc'ye guild içindeki tüm oyuncuları alacağımıza dair bir söz verdiğimizi de hatırlamıyorum. belirli şartları yerine getiren her oyuncu instance'a giriş adayı olur sadece. konuyu ısrarla uzatmanın hiçbir anlamı yok. biz daha önce başka guild'lerle birleşip ayrılmadık neden hatayı sürekli başkalarında arıyorsunuz ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ironhammer Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 yaşımı soran arkadaşım neden sorduğunu bilmiyorum ama 20 yaşındayım.hala forumlarda yaş sormıyacak kadar geliştiremedinizmi kendinizi. dire wolfa unda aldığı alıntıyı nerden aldını görmedim açıkcası ama cvp vereyim.benim 3 charım var solidtr lvl60 mage snaketr lvl60 ve solid lvl33 hunter.hepside troy guildindeydi ve hunterı bu guildde kastım rogue'u av de nerdeyse extaldet yaptım magelede girmedim 10-15dk girdin diyen arkadaşın guildden haberi yok sanırım.üstelik sürekli forumlardanda giremediğim zamnalarda olayları takip ettim.üstelik 1e1 tel. den konuştuğum arkadaşlarımdanda durumu öğrendim ki büyük bölümüne kendim şahit oldum.yazdığım kısımdakilerin hepsine tanık oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ironhammer Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bide başka guildle 1 kez birleştik ondada anlaşamıyacağımızı görünce medeni bir şekilde ayrıldık.sizin yaptiniz gibi guildden atilmadim.üstelik türk guildlerinde okadar çok birleşip ayrılanlar oldu ki bu normal birşey anlaşamadığımızı görürsek anlaşamamamızın neden lerini birbirimize söyleyip ayrılırız.ama siz buna kendi forumlarınızda izin vermediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Akaius Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 . [ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 17:02 tarihinde, Akaius tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ironhammer Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 çok haklısın arkadaşım ama dediğim gibi oraya 2 kere yazdım ki buraya taşıdığım 2 yazım bu silindiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Direwolf Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bizim forumlarımıza yazmış ama yetmedi sanırım. amaç uyarmak değil, çevreyi rahatsız etmek... [ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 17:02 tarihinde, Direwolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ironhammer Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 hyır çevreyi rahatsız etmek değil yazdığım yazı 1dkka bile olmadan tartışmaya açılamadan silindi.neden cevap yazamadınız ordada ben paticiğe yazıcam diyince koşturup burada yazı yazıyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Direwolf Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 tamam arkadaşım, kendin çal kendin oyna... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ironhammer Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 sende kaçmaya dewam et.yazdığım yazıların 1inde yalan varsa yalan de.demiyeceksen kabul ediyorsundur.zaten senden cvp beklemiyorum amacım yazdığım gbi arkadaşlarımı uyarmak sağlıcakla kal. [ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 17:09 tarihinde, ironhammer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… akinci Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 yahu sen kimin gözünü korkutuyorsun patiye atarim falan da fiso da. buraya bu tür bir mesaj atip reel degil akil yasini kanitlamissin o yüzden de transferin icin öneri de bulundum. bu forumda uzun zamandir oldugunu iddia ediyorsun ama nasil bir üslupla post atilacagini ögrenicek ya zamanin olmamis. by3 k3nk!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ironhammer Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 birincisi oyun oynamakla buraya yazı yazmadaki uslup arasında ne alaka var.(alaka olmadığını senden görüyoruz.) ikincisi neden sadece 2niz buakdar rahatsız oldunuz ve herşeyi bırakıp burda başarısız ve bana saldırarak kendinizi savunamya çalışıyorsunuz. üçüncüsü bırakta benim akıl yaşım senin değerlendirmene kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… damdaki_kedi Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 beyler bu konuyu özelden yada oyun içi tartışsanız daha iyi olmazmı?arkadaslarını bu konu hakkında uyarmak ıstıyorsanda oyun içinde yapsan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ironhammer Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 oyun içinden uyaramıyorum guildden kendi isteiğim dışında atıldım.(ki benle birlikte bir çok arkadaşımda çıktı)tek tek wishplemek nerdeyse imkansız 280 kişiydik ve ne zman online olacakları kesin değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 yaw snaketr, -yasın 20 flm olamaz bu uslup 13 14 yas uslubu -2 3 ay oyuna girmedikten sonra bi msjınla sen senın yoklugun zamanında oyunda olanlardan once mc ye girmeye hakmı kazanacagını sanıyordun -git balonla oyna wow sana agır gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ironhammer Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ki wow hakkında açılan bir çok gereksiz ve bana göre fuzili olan konuların yanında bu sizin içinde ibret verici bir olay olabilir diye düşünüyorum.umarım beni anlamışındır hiç bir art niyetim yok ve bu konuyu açmadan önce düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Direwolf Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 yazmıyım, diyorum ama dayanamıyorum, öncelikle verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim. umarım bu arkadaş tatmin olur. guild'den çıkanlar kendi istekleri ile ayrıldılar. sor bakalım senden başka atılan olmuş mu? seni neden attığımızı da sanırım şu forumu okuyan herkes anlar. saygılar & sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Azmodai Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 su anda turk wow alemi bu mesaji uzun uzun okuyup degerlendirdikten sonra koskoca bir wtf? kanisina varmistir diye dusunuyorum. oyun ici falan konusun bunlari :) ortalikta konusunca sonucta 3 kisi muhattap oluyor komik oluyor. benden soylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ironhammer Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 quel bu kaliteni ortaya koyan uslubundan dolayı seni tebrik ediyorum.neden sürekli bana saldırıyorsunuz anlıyorum.siz size yöneltilen olumsuz eleştirilere cevap vermekten acizsiniz.rahatsız olduğun biyer varsa söylersin.yada aynı şekilde rahatsız olan arkadaşlar ister msn de ister ts de isterseniz biyerde buluşup konuşalım.benim alnım açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 1.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
ironhammer Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 yaşımı soran arkadaşım neden sorduğunu bilmiyorum ama 20 yaşındayım.hala forumlarda yaş sormıyacak kadar geliştiremedinizmi kendinizi. dire wolfa unda aldığı alıntıyı nerden aldını görmedim açıkcası ama cvp vereyim.benim 3 charım var solidtr lvl60 mage snaketr lvl60 ve solid lvl33 hunter.hepside troy guildindeydi ve hunterı bu guildde kastım rogue'u av de nerdeyse extaldet yaptım magelede girmedim 10-15dk girdin diyen arkadaşın guildden haberi yok sanırım.üstelik sürekli forumlardanda giremediğim zamnalarda olayları takip ettim.üstelik 1e1 tel. den konuştuğum arkadaşlarımdanda durumu öğrendim ki büyük bölümüne kendim şahit oldum.yazdığım kısımdakilerin hepsine tanık oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bide başka guildle 1 kez birleştik ondada anlaşamıyacağımızı görünce medeni bir şekilde ayrıldık.sizin yaptiniz gibi guildden atilmadim.üstelik türk guildlerinde okadar çok birleşip ayrılanlar oldu ki bu normal birşey anlaşamadığımızı görürsek anlaşamamamızın neden lerini birbirimize söyleyip ayrılırız.ama siz buna kendi forumlarınızda izin vermediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akaius Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 . [ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 17:02 tarihinde, Akaius tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 çok haklısın arkadaşım ama dediğim gibi oraya 2 kere yazdım ki buraya taşıdığım 2 yazım bu silindiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Direwolf Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bizim forumlarımıza yazmış ama yetmedi sanırım. amaç uyarmak değil, çevreyi rahatsız etmek... [ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 17:02 tarihinde, Direwolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 hyır çevreyi rahatsız etmek değil yazdığım yazı 1dkka bile olmadan tartışmaya açılamadan silindi.neden cevap yazamadınız ordada ben paticiğe yazıcam diyince koşturup burada yazı yazıyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Direwolf Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 tamam arkadaşım, kendin çal kendin oyna... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 sende kaçmaya dewam et.yazdığım yazıların 1inde yalan varsa yalan de.demiyeceksen kabul ediyorsundur.zaten senden cvp beklemiyorum amacım yazdığım gbi arkadaşlarımı uyarmak sağlıcakla kal. [ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 17:09 tarihinde, ironhammer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 yahu sen kimin gözünü korkutuyorsun patiye atarim falan da fiso da. buraya bu tür bir mesaj atip reel degil akil yasini kanitlamissin o yüzden de transferin icin öneri de bulundum. bu forumda uzun zamandir oldugunu iddia ediyorsun ama nasil bir üslupla post atilacagini ögrenicek ya zamanin olmamis. by3 k3nk!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 birincisi oyun oynamakla buraya yazı yazmadaki uslup arasında ne alaka var.(alaka olmadığını senden görüyoruz.) ikincisi neden sadece 2niz buakdar rahatsız oldunuz ve herşeyi bırakıp burda başarısız ve bana saldırarak kendinizi savunamya çalışıyorsunuz. üçüncüsü bırakta benim akıl yaşım senin değerlendirmene kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 beyler bu konuyu özelden yada oyun içi tartışsanız daha iyi olmazmı?arkadaslarını bu konu hakkında uyarmak ıstıyorsanda oyun içinde yapsan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 oyun içinden uyaramıyorum guildden kendi isteiğim dışında atıldım.(ki benle birlikte bir çok arkadaşımda çıktı)tek tek wishplemek nerdeyse imkansız 280 kişiydik ve ne zman online olacakları kesin değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 yaw snaketr, -yasın 20 flm olamaz bu uslup 13 14 yas uslubu -2 3 ay oyuna girmedikten sonra bi msjınla sen senın yoklugun zamanında oyunda olanlardan once mc ye girmeye hakmı kazanacagını sanıyordun -git balonla oyna wow sana agır gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ki wow hakkında açılan bir çok gereksiz ve bana göre fuzili olan konuların yanında bu sizin içinde ibret verici bir olay olabilir diye düşünüyorum.umarım beni anlamışındır hiç bir art niyetim yok ve bu konuyu açmadan önce düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Direwolf Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 yazmıyım, diyorum ama dayanamıyorum, öncelikle verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim. umarım bu arkadaş tatmin olur. guild'den çıkanlar kendi istekleri ile ayrıldılar. sor bakalım senden başka atılan olmuş mu? seni neden attığımızı da sanırım şu forumu okuyan herkes anlar. saygılar & sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 su anda turk wow alemi bu mesaji uzun uzun okuyup degerlendirdikten sonra koskoca bir wtf? kanisina varmistir diye dusunuyorum. oyun ici falan konusun bunlari :) ortalikta konusunca sonucta 3 kisi muhattap oluyor komik oluyor. benden soylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 quel bu kaliteni ortaya koyan uslubundan dolayı seni tebrik ediyorum.neden sürekli bana saldırıyorsunuz anlıyorum.siz size yöneltilen olumsuz eleştirilere cevap vermekten acizsiniz.rahatsız olduğun biyer varsa söylersin.yada aynı şekilde rahatsız olan arkadaşlar ister msn de ister ts de isterseniz biyerde buluşup konuşalım.benim alnım açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar