AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 1-2 hafta önce yine bu sayfalarda başka bir arkadaşın açtığı konuyaz yazmıştım xigenon savaşalrını. 13.00-15.00 savaşlarını ezici bir şekilde aldığımızı, 19.00-21.00 savaşlarını biraz zorlansak da kazandığımızı, 04.00-06.00 savaşlarında ise hiç zorlanmadan humanlar'ın kazandığını yazmıştım özetle. o günden sonra nazar mı değidi bilinmez, önce 19.00-21.00 savaşlarını kazanmaya başladı humanlar. pazar günü yapılan son savaşta ise 13.00-15.00 savaşını bile (ki humanların en zayıf oldukları saatlerdir) çok rahat bir şekilde kazandılar. xigenon'da dengelerin değişim nedenini anlayamıyorum. bir tahminim, elt clanının son bir kaç savaşa gelmediği yönünde. evet, humanların daha organize olduğunukabul ediyorum ama bu yeni bir şey değil. ayrıca savaş alanında adamlar kaleye dayandıkları sırada bizim sadece 10-12 mage ile defans yaptığımızı, geri kalan çoğunluğun mal gibi izlediğine tanık oluşum da çok yeni bir şey değil. bu denli rezilce yenilişimizin nedeni salt elt clanı'nın savaşa katılmaması mı, yoksa başka faktörler de var mı? evet, xigenon'da dengeler neden değişti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulblades Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ben savaşa çok katılan biri değilim ama eğer elt clanı girmediyse bu savaşlara çok büyük bi kayıp oluyor zaten eğerki bide sharp commandante karabasan gibi adamlarda sad gibi adamlara bu şavaşlarda yoksa doğal bi kayıptır yani başka hiç bir nedeni yoktur bunu savaşın çoğunu bi bu arkadaşlar ve benzenleri kurtarı ki humanları girdiğim bir kaç savaşta azda olsa bi gözlemledim dediğin gibi çok iyi organize oluyolar hepsi anlaşmalı sanki birinin uyguladıgı bir şeyi tahmin ediyolar adamlar ve onunla birlikte uygulamaya başlayınca sonumuz hüsran oluyor ayrıca orcların mageleri çok kaslı bişi değil en azından benim tanıdıklarım ve korkak bi şekilde oynuyolar adamlar böyle değil toplu halde ve bir anda saldırınca biz bom böyle giderse alımayacağız artık savaş falam zaten humanlarda çok fazla orclara göre %75 kadar human var zaten serverda orclar sayıdanda kaybediyor ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ßen x i ßiraktim ondan olabilir =pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar