asterix Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 okulda disipline verildim... ceza için bi haftadır bekletiyolar... ilk gidişim bu tecrübeli olan varsa söyleyebilirmi kaç gün daha beklicem... resmen vicdan azabı çekiyorum...
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Cezana bağlı . Ben 2 kere 1.5 hafta bekletildim . Çok kaka bişey yaparsan bildiğin CIA brifingleri gibi toplantı yapıyorlar .
DoruK Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ufak şeylerle pek ilgilenmedikleri için 2 haftaya kadar varıyor. ama ciddi bişi yaparsan iki günde cezanı veriyolar. disiplin kurulundan biriyle arkadaş ol ören ayrıntıları
Cuma Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 bizim arkadas 1. donem disiplın kurlunna sevkm edildi okuldan atılmasına karar verildi ama hala atılmadı cocuk her ders anında kapı calıp içiriye nobetci ogrenci girince 10 kilo veriyo. bugun yarın cagircaklar die olcek cocuk her gun atilma sıresi
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 21 şubat'da yakalandım ben cebimde sigara paketiyle. dün çağırdılar ceza için.sene sonunda sileceklermiş onu , oh be dedim.
mawiman Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 beklemen sana ceza vermiyecekleri anlamına gelier keşke yakalanmasaydın
Öne çıkan mesajlar