asterix Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 okulda disipline verildim... ceza için bi haftadır bekletiyolar... ilk gidişim bu tecrübeli olan varsa söyleyebilirmi kaç gün daha beklicem... resmen vicdan azabı çekiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Cezana bağlı . Ben 2 kere 1.5 hafta bekletildim . Çok kaka bişey yaparsan bildiğin CIA brifingleri gibi toplantı yapıyorlar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 asterix en yaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ufak şeylerle pek ilgilenmedikleri için 2 haftaya kadar varıyor. ama ciddi bişi yaparsan iki günde cezanı veriyolar. disiplin kurulundan biriyle arkadaş ol ören ayrıntıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 bleda +654675476575 ne yaptın?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 bizim arkadas 1. donem disiplın kurlunna sevkm edildi okuldan atılmasına karar verildi ama hala atılmadı cocuk her ders anında kapı calıp içiriye nobetci ogrenci girince 10 kilo veriyo. bugun yarın cagircaklar die olcek cocuk her gun atilma sıresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 21 şubat'da yakalandım ben cebimde sigara paketiyle. dün çağırdılar ceza için.sene sonunda sileceklermiş onu , oh be dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 beklemen sana ceza vermiyecekleri anlamına gelier keşke yakalanmasaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar