zalim315 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 char la akşam kosp açmıştım ama ban yememiştim ama sabah chara girecektim tim blocked vs vs .. diyo sizce ban mı yemişim ban yedi isem nerden bakacaz kaç gün yedigimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 hiç ban yemedim bilmiyorum ama muhteşem olmuş dediklerine göre dün akşam senin gibi 56456456465 kişi daha banlanmış umarım banın açılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zalim315 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 kafan bozuk mu la senin 64 luk chardan bahsediyoruz burda olimpiada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 koxpdan banlandıysan cok iyi olmus xd bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 banlanmıssın ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 silinsin o account,lvl 64 müş pffff eziq sen mi kastin lvli?program mi kasti? silinmiştir silinmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zalim315 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 kosp alalı daha 1 gün bile olmadı 4 aydır cz yapmış deyilim 65 te yapacaktım cz yi satın aldım açtım sabah giremedim premium char nerden bakabilirz ban nın kaç gün olduguna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 kusura bakma ama ii olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zalim315 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ya tamam iyi miyi olmuş biliyorum ama nerden bakabilirim kaç gün yedigime onu söylermisiniz lütfen bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 dunku gecen noticede koxp -dupe- yada hack yapanların banının acılmayacagını ve charların silincegini soyledid xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zalim315 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 tamam teşekürler hata bende zaten 64 de kadar dogru dürüst kas 65 olmak için kosp aç akıl ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 keşke 65 e de doru dürüst kassaydn ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 kafamdan uydurmadım dun gece gecen notice bu ! [ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 12:24 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zalim315 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 evet notice yi bende okudum ama hemen kapatmıştım premıum vardı bir şey olmaz sanıyordum ama yanılmışım o deyilde 1 kere bile cz yapmadan gitti ya char ona yanıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 eskiden -60 iken yani ko da ah harpy olsada kassak cz nedir bilmezdik oturur sabaha kadar saatlerce party beklerdik hep emek verirdik işde adam çıkmış salak salak kosp açtımda banlandım diyor ya sabırr inş 98479823798723723 gün banlı olursun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcharaD Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 yarasın cz ' de 10 hp ile tek tuşla proğram ile town atan şerefsizlere yakışır bu ban :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulblades Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 banlayan gm e helal olsun inşallah açılmaz sizin gibiler akınlanmayacak başka türlü helal olsun gme ilk defa sevindiğim bişi yaptı gm yupppiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raul7fb Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 hehe ii olmus:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 diğerleride banlansa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 iyiki banlanmışsın bide topic açıyo a.q. bunun için pist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar