vanilla Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 email adresini atsın bana.oyunun nerden download edileceğini bilmiyorum ama ldon (lost dungeon of norrak) a kadar patchli olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 biz ikiyi oynuyorduk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vanilla Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 EQ1 daha farklı yaa.. Değişik bi havası var oynamaya itiyor adamı :) ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bence değil yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 antonious bayle de zaten dunya turk var. hatta kane bayle ile antonious bayle i birlestirip tek server yapmislar, kane deki turklerde orda artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 everquest 1 e mi başlasam 2 sarmadı :d 25 level goodieler geliyor kesiyor kasamıyorum sinir oldum 10g yakın para gitti artık korkudan her 10 silver da bankaya koyuyorum parayı :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 eqlive budakikadan sonra 0dan oynanmaz bir kere oyun çok zor eqlive yerine 3 eq2 yi aynı anda oynarım okadar kasıl ikincisi gruba muhtaçsın ve bu saatten sonra adam bunlamk çok zor 3.raid yapmazsan eqlive ın bir anlamı yok raid yapmak için guild lazım ona girebilmek için gerekenleri bu dakikadan sonra aa dı resisstdi flag di toplaman mümkün değil eq2 ye gelince üzgünüm ama safe zone u olmayan bir pvp serverında rush week de şuursuzcana kasmanız lazım aksi taktirde işler zorlaşıyor en basidinden benim guildindeki herkes ilk hafta 7/24 kastı insanlar eğrinin üzerinde kalmak için izin filan aldı :) ,ikinci olarak butür ortamlarda mutlaka static grup lazım 3. olarak anladığım kadarıyla az oynuyorsun dolayısıyla bunlara göğüs germen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar