horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Blast Powder, Panic Powder filan nası kullanılır? Blast powder ne kadar guts götürüyo? Defense ne işe yarıyo (yani nası bi matematik formülü var?) Enchant neye göre olur, neye göre fizz olur? Use'u nası arttırabilirim? Danke.[hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 said: horacegoesskiing, 11 August 2003 14:15 tarihinde demiş ki: Blast Powder, Panic Powder filan nası kullanılır? Blast powder ne kadar guts götürüyo? Defense ne işe yarıyo (yani nası bi matematik formülü var?) Enchant neye göre olur, neye göre fizz olur? Use'u nası arttırabilirim? Danke.[hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim. Blast powder, panic powder savaş esnasında inventory girip seçtikten sonra use a basılarak kullanılır (healing salve hesabı) Blast powder 25 damage verir Defense in matematik formülünü bilmiyorum Enchant witze göre olur ve ya fizz olur (eşyanın kalitesi de eşyanın enchantlenebilirliğini etkiler) Use u Fighter skilli alarak arttırabilirsin ama mage skilliyle de artıyor olması lazım...[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 horace yeni başladıysan icq ver birleşip karpuzu indirelim tahttan :D[hline]"self improvement is masturbation self destruction is the answer" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Şimdi, Benim 90 gutsım var. Dungeondaki minerlar bi blastla benim anamı aalatıyolar. Defensin de etkisi olmuyo galib ona. Mandrake Root, salve felan kullanabiliyom da powderları kullanamıyom neden bilmiyom.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 savaş esnasında kullancaksın ama savaş dışında kullanamazsın[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 bu bottled feary'ler ne kadar eder ? yada takas yapılsa kaç mandrake eder ?[hline]"self improvement is masturbation self destruction is the answer" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 1 Feary = 1000 - 10.000 drake ama bence yapmayın öyle bişey çok zarar verir dcourt hayatınıza...[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Ya valla savaşta kullanamıyorum zaten. Çözemedim sebebini. Üstüne basıp use diyoruz deil mi? Dil heralde ki olmuo...[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 horace öldüğünde questlerin itemlerin gitmiyor o işe yarıyor sanırım. bu arada mandrakeler normalde ( savas esnasında değil tabi) istenildiği kadar kullanılabiliyor mu ?[hline]"self improvement is masturbation self destruction is the answer" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Sen bottled faeryden bahsediyosun biliyom onu. Powderları kullanamıyom ben. Mandrakeleri de levelın kadar yiyebiliyosun yannış hatırlamıyosam. Sonra hasta oluyon.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 hm.. :) vala ben dün 1k kadar drake kullandım . bu arada çoğu kişi kullanamıyor blast powder bug fln olabilir yada biz bilmiyoruzdur kullanmayı hehe[hline]the next time you feel like complaining to your chaplain or your lover about how miserable your life is, be thankful you are not cursed with the three terrible karmas - beauty, riches, and fame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Askinos Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 ben önceden çok kullanırdım aşırı da lazım oluodu da şimdi bende baktım atmıo nedenki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Evt aynısı bende de oldu daha doğrusu olmuştu..[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 şu arayüz yenilendiğinden beri: - use sayısı sınırsız, zilyon tane healing salve kullanabiliyorum savaş sırasında - blast powder, blinding dust, panic dust kullanılamıyor nedendir niyedir bir bilen var mı? :) bir soru da benden: 135 guts, 123 wits, 117 charm'lı bir delikanlıyım. ne var ki boyu boyuma, bedeni bedenime başlık ve gövdelik bişi bulamıyorum. aynı sorundan muzdarip olup çözümünü bulmuş arkadaşların cevaplarını bekliyorum. rumuz: Ali Sami Yen[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar