Earenwen Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 general, trade, lfg, normal, part, guild chate yazdıklarım çıkmıyor sadece whisper çalışıyor! ya sabır... aynı sorunu yaşayan var mı aranızda, bilen varsa nedir çözümü çıldıracam edit: tabi internet sorunlarından da olabilir, inşallah ondandır [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 19:45 tarihinde, Earenwen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 wtf klasörü altında, ac.cisminin altında, server'ın altında, karakter isminde klasör var. onun içinde chatcache.txt olması lazım, silersen sorunun büyük ihtimal ortadan kalkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ı ıh olmadı maalesef edit: sanırım haklısın, alt karakterimde (farkılı bi server) düzgün çalışıyor... direk tüm ac.cdosyasını falan silsem olur mu veya wtf yi edit2: wtb ve wdb klasörlerinin içeriğini sildim komple ama olmadı :( [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 20:35 tarihinde, Earenwen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 1 versiyon geri patchle sonra bırak yeniden şu anki sürümüne gelsin wtf yi falan kurcalama tamamen chatten olma :) dediğimi yapınca eksik dosyaları otomatik olarak düzltir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 kanalları kapatmış olmayasın ? yani o kanallarda yazılan yazıları görebiliyo musun yoksa sadece yazdıklarını mı göremiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bende de aynı sorun vardı, wdb ve wtf klasörlerini yedekleyip sildim sorun geçti. hatta sonra wdb'yi geri koydum, sorun wtf'deydi yani (yada tam tersi, tam hatırlayamıyorum). ama denemişsin düzelmemiş, bilemicem. belki de addon'lardan kaynaklıdır, interface'i de silmeyi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 hepiniz çok saolun, wtf yi wdb yi si,lmiştim ama işe yaramamıştı, sonra dellendim tektek herşeyi silmeye başlıcakken bi daha denedim onları silmeyi halloldu.. tüm macrolar falan gitti o ayrı :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 olur öyle, onları silmek her wow oyuncusunun başına gelir, olmazsa olmazdır (istisnalar kaideyi bozmaz :p). hazır makrolar ve ui gitmişken, yeni addon'lar çekilir, yeni cici bir arayüz yapılır mutlu olunur. :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 aaa evet ya yeni interface ler indireyim cicili bicili olsun wow um :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeR0C00L Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 trade channel: /s.cript leavechannelbyname("trade - city") /join trade looking for group: /s.cript leavechannelbyname("lookingforgroup - city") /join lookingforgroup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 benim basimada geldi. olmazsa baska bir bilgisayardan oyuna gir.ben ole yapmistim duzeldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 yukarıdaki s.cript'leri paticiğin büyük harfleri küçük yapması nedeniyle çalışmayacaktır, kendiniz düzeltmeniz lazım, kasmayın hiç. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeR0C00L Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-tech-support-en&t=264840&p=1&tmp=1#post264840 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 benimde başıma çok oyundan komple çıkıp girdiğin zaman düzeliyor bazende iki defa çıkıp giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bende bişey sormak istiyorum eskiden join channel dan lookingforgroup - orgrimmar yazınca nerde olursan ol orgrimardaki lfg lari görebiliyodun yada orgrimardaki lfg a yazı yazabiliyodun şimdi kaldırıldı sanırsam nasıl hallederim bunu eski özelliği geri istiyorum. yoksa şu yukarda yazılanlar onlarmı? [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 09:17 tarihinde, Devilmanta tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 yok trade ve lfg ler birlesti sehirlerdeki general ayri hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 karakteri sil yeniden yeni bir karakter ac düzelir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar